melisa13 isimli üyenin son içerikleri

1. M

Epic games hesabımın degeri kac tl

25-30k arası
  2. M

Sinyal güçlendirci + ethernete rağmen arada yükselen ping

Odadan odaya 15-20 metre desek cat 5 de olur da cat 6 daha iyi yalıtımlı, kaliteli kablo olur. Çok pahalı olmasına gerek yok. Ama ethernet ile görüntü kirliliği istemiyorsanız powerline alıp deneyin. Ama yüksek ihtimal modemle ilgili problem zaten. O modem'e çok olumsuz yorum yapan var. Keneetic...
  3. M

Microsoft hesabını silersek ne olur ?

Belli bir süresi var o süreye kadar bekletiliyor bu arada uygulamalar vs silinmiyor ardından siz silmeyi iptal etmezseniz siliniyor. Süresi sanırım 60 gün. Bu süreden sonra her şey siliniyor.
  4. M

https://www.hepsiburada.com/keenetic-extra-dsl-ac1200-mesh-wi-fi-5-vdsl2-adsl2-modem-gigabit-fiber-router-4x1gbit-s-usb2-0-kn-2112-pm-HBC000046PB4I Modem önerim kesinlikle Keneetic olur. bu modemi kullanıyorum şuan da zamanında 200 400 tl arası bir şeyde almıştım. Ping sorunlarımı tamamen çözdü...
  5. M

Asla Steam Üzerinden Eski CoD Oyunlarını Oynamayın

İndirmeyi düşünüyordum, çok teşekkürler.
  6. M

Kesinlikle o modemden kurtulun. :D Çok çekim gücü sorunları ve ping sorunları yaşayanlar var. Alabiliyorsanız Keneetic modem alın. Onunla çözersiniz. Çekim gücü de iyidir. Bir sürü ayar var. Sürekli güncelleme alır. QoS ayarları vs mevcuttur. Ping sorunu yaşamazsınız.
  7. M

İnterneti kaç kişi kullanıyor modem markanız nedir? 1748689383 1 oda için Mesh sistemine gerek yok bence boşa masraf değil mi?
  8. M

Gerçekten yalnız olmak

Realde bulamıyorsanız, oyunlarda da bulabilirsiniz. Hem kafa dengi de olur. Ben öyle çok kişiyle buluştum ve hâlâ arkadaşız. "Nasıl oluyor o buluşmalar?" derseniz de tamamen sohbetinize, sıcaklığınıza bağlı. 1 aydır tanışıp buluştuğum da oldu, 1 yıldır konuşup buluştuğum da.
  9. M

Neden bu hatayı alıyorum

Bir kişi çözümü attı okudunuz mu?
  10. M

İşlemci tarafında oyunlar için en iyi işlemci hangileri ?

Kimisi oyun için uygun değil diyor daha çok video edit için alınmalı.
  11. M

Bitmeyen NVIDIA driver problemleri illallah ettirdi!!

566.36 ile çözdüm ben.
  12. M

Şaka

Ailenden sevgi alamamışsın ki böyle şeylerle kendini tatmin etmeye çalışıyorsun işte. Üzücü aslında.
  13. M

Bluestacks mouse kitleme

Benimde üst seviye ama performans konusunda LD çok daha iyi. Siz bilirsiniz tabi.
  14. M

Bluestacks mouse kitleme

Bluestacks olsun, Gameloop olsun, Şuan oynadığım LDPlayer olsun hepsinde bu klavye ve fare sorunu var. Klavye yönetimini açıp sıfırlayın eğer düzelmezse bug tarzı bir şey oluyor. Silip yüklenmeden düzelmiyor. Emulatör olarak LDPlayer'i öneririm. Bluestacks da donarak oynadığım oyunları LDPlayer...
  15. M

Microsoft, Windows bilgisayarınızdaki tüm yazılımları güncelleyecek

Geç bile kalındı bence.
Geri