!YENİ GÜNCELLEME! Arkadaşlar bilgisayar kendi kafasına göre kapanıyor ama sadece masaüstünde. Furmark testi açtım yine aynı şekilde kapandı. Değerler normaldı fan da çalışıyordu . Pili söktüm o şekilde denedim. Hiçbişey yapmadan dursada yine kapanıyor kilit şifre girme sayfasında bile. Yine aynı...
Cpu fan taktılar ssd bunu taktılar. Sadece ssd nin markasını ve fiyatını biliyorum. Bir de klavye taktılar. Evet Laptop gayet eski biliyorum ama. Benim yaptığım işleri karşılayabiliyordu. Yetkili servis e götürdüm laptop özellikleri de bunlar
Nisan ayında laptop um bozuldu. Şarj adaptörü falan da bozuldu. Laptop um hiç açılmıyordu. Verdik ssd taktılar cpu taktılar. Tamir ettiler ama berbat bir şekilde. ben tekrar gittim çünkü ısınıp hemen kapanıyordu oyunda. Bişey yok diyip verdiler ama bence termal macunu düzgünce sıktılar sorun...
Burda Laptop önerisi istediğimde. Orta Fiyatlı hiç kimse hiçbir laptoptan memnun kalmamış. Biri Asus beğeniyor biri çöp diyor. biri Monster beğeniyor çöp diyor. eee ne olacak böyle
birkaç ay önce ekran kartı çökmesi hatası aldım. Bu foruma da yazdım. Birçok yöntemi denedik bütün yöntemleri denedik. Aklınıza gelebilecek her şeyi denedik. Ama olmadı. Bugün bir gelişme olduğunu düşünüyorum. O zaman tabi ekran kartında sorun olduğunu düşünüyorduk. Hala da olabilir. Kesin emin...
Ben Laptopta lol valo falan oynuyorum. Başka bişey yapmak istediğimde onu da düzgün açabilsin istiyorum örnek tasarım programları olur cyberpunk falan olur. onları açabilsin yani.
1728555128
hem de sence hangi markalar daha iyidir