Melisen isimli üyenin son içerikleri

1. M

Çözüldü✓ Bu Fiyata İndirim Beklenir mi Alınır mı?

tamamdır alıyorum teşekkür ederim (yazıyı paylaştıktan sonra bi kişi daha almış korktum alıcam askldjhaksd)
  2. M

Çözüldü✓ Bu Fiyata İndirim Beklenir mi Alınır mı?

https://www.epey.com/ekran-karti/colorful-igame-geforce-rtx-5080-ultra-w-oc-16gb-v.html#yorumlar 5-6 gündür bu fiyatta. Dün ekran kartları için zam gelebilir haberi gördüm tedirgin oldum o yüzden size sormak istedim, sizce almalı mıyım beklemeli miyim?
  3. M

Çözüldü✓ Bu Sisteme Hangi Rami Önerirsiniz?

bilmediğim detaylardan bahsettiniz haklısınız dediğiniz gibiymiş iade ettim şimdi 🙏🏻
  4. M

beyaz kasa toplama furyasına kapıldım ama beyaz diye ekstra 10bin daha vermek istemedim yakın olan modeli seçtim yoksa senin attığını da çok beğenmiştim. 200 tl için iade etmiyim ya zaten 170bin çıkıyor 200 tl çok can acıtmıyor şu an.. abshwjfj 1787515486 evet ben de öyle düşünüyorum şu an...
  5. M

tamamdır teşekkür ederim, ekran kartını bugün aldım indirimle 80bine denk geldi sen hangisini önerirdin?
  6. M

hangi marka model önerirsin
  7. M

Merhaba yeni sistem topluyorum (ekran kartını satın aldım diğer parçaları daha almadım) sistemin son hali şu şekilde; RTX 5080 MSI Ventus ⬇️ Ryzen 7 9800X3D ⬇️ Patriot Viper Venom 32 GB 6000 CL30 EXPO ⬇️ MSI B850 Gaming Plus WiFi PZ ⬇️ WD Blue SN5100 2 TB ⬇️ MSI MAG CoreLiquid i360 White ⬇️ MSI...
  8. M

5080'li kasa toplama önerisi

Merhaba topladınız mı? Topladıysan en son halini listeler misin?
Geri