Arkadaşlar selamlar, Asus prime 550m-k anakartım var ve aldığım kulaklık tek jaklı bu yüzden ekstra gelen usb bağlantısını kullanıyorum gayet sorunsuz çalışıyor fakat Usb ile bağladığım için sanırım anakartımın ses kartını kullanmış olmuyor bu sebeple şunu sormak istiyorum jak çoklayıcı alıp jak...
Arkadaşlar selamlar çok enteresan bir konu ile geldim.
Kasamın ön tarafında bulunan jak 2 jak girişlerinin birini kulaklık olarak kullanmak için kulaklık takıp diger jak girişine (mic için olan) sadece mikrofonunu kullanabilmek adına mikrofonlu kulaklığımı taktım. Fakat mikrofonlu kulaklığımın...
tamam işte benim sorunumda orada neden diski görmüyor ve diski görmesinin bir yolu var mı idi yazdıklarımı tam okumadan yardımcı olmaya çalıştın ama teşekkürler yinede.
Attıgın dosyayı indirdim, sonrasını aşama aşama anlatabilir misin çünkü sormadan denedim bir şeyler yine olmadı. Denediğim şey setup olarak kurdum normal yeniden başlattım cmd komutunda yine aynı hatayı aldım
Merhabalar, usb olmadan cmd yoluyla izlediğim bir video ile format atmaya çalışıyorum fakat ne kadar araştırdıysam çözemediğim bir sorunla karşı karşıya kaldım. Normal pc açıkken cmd ekranında diskpart list disk komutları hata vermezken. Gelişmiş seçeneklerden kurtarma modunda cmd ekranında...