Şuan bana mantıklı gelen Huawei Matebook D16 2024 modeli.
https://consumer.huawei.com/tr/laptops/matebook-d-16-2024/buy/
Fakat daha iyisi var mıdır merak ediyorum. Tasarımı benim için önemli sade ve şık olsun tıpkı attığım laptop gibi. Çerçevelerinde ince olmasını isterim özellikle üst ve yan...
Yurt dışı S24 Ultra alacağım. Fakat sorduğum tüm telefoncular server kayıtlarının kapalı olduğunu söylüyor ve şimdi almamı zaten 1 sene kullanacağımı o süre içerisinde "kesin" açılacağını söylüyor. Size de sormak istedim. Sizde açılır diyorsanız alacağım. (Daha öncesinde S23 Ultra içinde...
S24 Ultra almayı düşünüyorum fakat 256gb mı 512gb mı almalıyım karar veremedim. Kamerasından dolayı çok fotoğraf çekerim gibi geliyor ama tam emin değilim. 7 yıl boyunca güncelleme alacağı için değiştirmeyi uzun bi süre düşünmem. Fikirlerinizi bekliyorum.
Elimde Samsung Galaxy A5 2017 cihaz var ve android 8'den sonra güncellemeler durdu. Bende Android 13 Custom Rom atmayı düşünüyorum. Fakat kasmasından korkuyorum. İnternette bi kaç kişi kullanmış ve skıntı yaşamadıklarını belirtiyorlar. Sizin fikirlerinizi de almak istedim. Ayrıca Gapps paketi...