mellSh isimli üyenin son içerikleri

1. mellSh

En İyi OLED Monitör Nedir?

75" TV var zaten salonda. Kendi odamda rahatça yok o gircek bu gircek diye düşünmeden rahat rahat oynamak için odamada alacağım.Bu yüzden TV çok büyük geliyor odama göre. Zaten taşıması kolay olduğu için istediğim zaman taşıyabilirim diye düşünüyorum. 1731944833 Hocam OLED ler QD-OLED e göre...
  2. mellSh

Hocam sistemim yok. Zevk için OLED almak istiyorum. OLED fiyatlarını biliyorsunuz zaten. Almışken en iyisini almak istiyorum. Oyun oynamak için PS5 Pro aldım. Onu bağlayacağım. Sistem belki ilerde düşünürüm.
  3. mellSh

Hocam bana bunu önermişlerdi. https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-samsung-odyssey-oled-g8-ls32dg802suxuf-32-0-03-ms-4k-pivot-240-hz-oyuncu-u-fiyati,761923163.html İlk ve son alacağım için iyi bir şey olmasını istiyorum.
  4. mellSh

50k bütçem var. En iyi OLED monitör nedir sizce? Samsung mu ROG mu?
  5. mellSh

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Hocam ben o dediğiniz mouse bulamadım bu mouse alınır mı? Ya da bana da link atabilir misiniz?
  6. mellSh

PC Parçalarını Nereden Almalıyım?

Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi. PC toplayacağım en güvenilir parçalarda sorun yaşamayacağım şekilde nereden alabilirim?
  7. mellSh

Çözüldü✓ Ekran kartları arasındaki fark?

İstediğiniz şeye bağlı hocam gidip de 10k lık bişey getiremem maalesef
  8. mellSh

Anladım hocam. Galax alıcam. 10k fark değmez gibi. 1723326701 Yunanistan 1723326783 Ciddi 4-5 fiyat farkı olursa ordan alacaktımda. 1-2 için değmez sanırım. Birde yurtdışından alınanda garanti falan olur mu bilmiyorum.
  9. mellSh

Sağolun hocam teşekkürler.
  10. mellSh

2 hafta yurtdışına çıkacağım oradan alsam daha ucuza gelir mi?
  11. mellSh

Hocam yani kasadan uçak sesi gibi bir şey gelsin istemiyorum açıkcası galax ses çıkarmaz değil mi çok. 1723326230 Hocam çok yükses çıkmaz değil mi? Sizin tavsiyeleriniz doğrultusunda galax alacağım o zaman
  12. mellSh

Merhaba arkadaşlar aklımda bir soru var. İlk defa PC toplayacağım ekran kartı olarak RTX 4070 SUPER TI almayı düşünüyorum. Ama baktığım zaman galax ve asus un ekran kartları arasında fiyat olarak büyük fark var. Cidden performans farkı var mıdır o kadar? Yani 10k fazla verip asus unkini alsam...
  13. mellSh

AliExpress'ten alışveriş yapmak kolay mıdır?

Çok fazla kullanmadım ama kullandığım kadarıyla şunu söyleyebilirm ben şuana kadar yaklaşık 15-20 arası sipariş vermişimdir. Hiçbiri gümrüğe takılmadı. Aynı anda 9 tane ürün siparişi vermiştim herhangi bir şekilde gümrüğe takılmadı. Kargo parasıda aldığın ürüne nereden geldiğine göre değişiyor...
  14. mellSh

Çözüldü✓ ASUS KLAVYE HANGİ SWITCH?

https://www.incehesap.com/asus-rog-strix-scope-ii-nx-tr-q-gaming-klavye-fiyati-70791/ https://www.incehesap.com/asus-rog-strix-scope-ii-rx-tr-q-gaming-klavye-fiyati-70767/ HANGİSİ DAHA SESSİZ?
  15. mellSh

Yardım GOOGLE KLAVYE DILI INGILIZCE OLDU *pc(

Arkadaslar google klavye dili ingilizce ama normal windowsta i bastigim zaman i cikiyor ama google i bastigim zaman ' cikiyor klavye ingilizce oldu windiwta sorun yok acil yardim edin nokta falan basamiyorum /
Geri