Ben yandaki makro tuşlarını kullandığımdan yandaki iki makro tuşu büyük olan bir mouse tercih etmek istiyorum aklımda şuan g403 hero var sizce daha mantıklı bir seçim yapabilirmiyim
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim daha almadım bekliyorum sizin dediğiniz şeulerdende tbw olayı nedir pek bilmem ama o attığınız kioxa m2 yi tercih edeceğim şuanda anakart değişmek gibi bi hedefim yok oyüzden o m2 yi tercih ederiö hepinize yardımınız için teşekkür ederim
Merhaba benim anakartımla alacağım m2 ssd uyumlumudur anakartım gigabyte b450m k modeli almayı düşündüğüm m2 ssd ise https://app.hb.biz/0TGccxn8PtbZ bu anakart m2 uyumundan çok anlamıyorum yuvası var ama başka kriterleride var galiba
öncelikle merhabalar ben bu konsolda witcher rdr gibi oyunlar oynadım ama hiç böyle bir çökme sorunu yaşamadım crysis 1 oynarken araba sürerken bir anda sıs takılı kaldı ve oyun dondu bend eoyundan çıktım bu sorun konsoldanmı kaynaklıdır yoksa oyundanmı bence oyundan kaynaklı ama sormaktan zarar...
bende one x alackatım ama üstüne para ekleyip series s almaaya karar verdim one x eski nesil olduğundan yeni oyunlar ona çıkmayacaaktır aradada çok fark yok zaten fiyat olarak ben yeni oyun oynamam deme bence bu fiyat farkına aşırı iyi
merhabalar ben xbox indirimlerinden oyun alacağım ama bu gece 12 gibi para elime ulaşacak indirim yarın 12 demi bitiyor yoksa bugün 12 demi yardım ederseniz sevinirim
Ben meta quest 3 almak istiyorum fakat oyunları bilgisayara bağlayıp bilgisayar üzerinden oynayacağım bu yüzden quest 2 alırsamda oyun konusunda aynı performansı alırım hemen hemen sizce quest 3 mü alınmalı quesy 2 mi fiyat farkını göz önünde bulundurursak
merhaba benim rmp-500-80p model rampage bir psum var ama foorumlarda patlar canlı bomba gibi şeyler dönüyor buyüzden bunun yerine alınabilecek 1500 tl ile 2000 tl arası psu önerebilir misiniz? yada bu psuyu kullanmaya devam etsem sıkıntı çıkardı medimarktan almıştım ama alalı oldu 1 yıla yakın