Proteinocean sitesinde lansman ürünü diye piyasaya göre baya ucuz bi ürün var, ölçeği 35 gram olarak hesaplasak bile gayet iyi bi fiyat çıkıyor. Amino asit profili de ölçegi 35 gr. olarak hesaplayınca yeterli kalıyor. Bu sebeple 4000g olacak şekilde aldım. Sadece çok fazla dolandırıcı marka...
Moda tasarım okuyan ve Adobe Photoshop, Adobe Illustrator gibi programlar kullanacak, dijital çizim yapacak birisi için en uygun tablet nedir? Hiç bir fikrim olmadığı için buraya danışmak istedim.
Başlıktaki gibi arkadaşlar çok merak ettiğim ve oynamak istediğim bi oyun ama malesef etrafımda yollayabilecek birisi yok eğer davet edebilirseniz çok mutlu olurum STEAM ID:76561198150278300
Xiaomi Redmi Note 8 kullanıyorum. Dün yanlışlık üzerine banyodayken su geldi. Yani direk duş başlığından su geldi üstüne biraz sonra sildim hemen kullanmaya devam ettim bir sorunu yoktu. Ama bugün sabah telefon kapanmıştı ve şarja taktıgımda şimşek işareti gidip geliyordu. Zar zor açmayı...
2. el olarak bendekinden 2 tane daha buldum ama overclockda nasıl bir sorun cıkıyor acaba ona göre kararımı vereceğim. XMP açarak kullanırken sorun cıkar mı ?
Bilgisayarıma takılı Crucial 16GB (2x8GB) Ballistix Siyah 3600MHz CL16 RAM var. Bunu 32 GB yapmak istiyorum. Anakartımda(MSI B550 Gaming Plus) 4 RAM slotu var. Bu RAMlerin yanına farklı marka (mevcut ramler artık satışta değil.) bir ram eklesem uyumsuzluk çıkarır mı? Ekleyebileceğim sorunsuz...
İşlemci AMD Ryzen 5 7500F
Monitörüm 180 Hertz 1080p.
Aralarında 5500 TL'lik bir fiyat farkı var. Sizce ortalama 20-30 FPS için fazladan 5500 TL verilir mi yoksa 6750XT mi alayım?
Sistemi yeni aldım ve kurdum boşta 52 derece civarı tam yükte 83 82 gibi bir derecelerde geziyor. Bu soğutucuyla normal midir? Daha iyi olması gerekmiyor mu? CPU-Z stress testine girdiği gibi 82 oluyor. Kurulumum doğru termal macun bu kadar etkiler mi acaba? Ev aşırı sıcak oturduğum yerden su...
öyle yaptım bazı parçaları yine değiştirdim ssd yi kc3000 2tb kasayı dark guardian yaptım sipariş verdim kasaya 6800xt sığmıyordu cunku eylule dogru da ekran kartını alacağım
GPU hariç yeni bir sistem aldım ve eski sistemimi satıp en azından ekran kartı ücretinin bir kısmını bununla karşılamak istiyorum. Satacağım sistem aşşağıda ve sizce kaç TL den satmalıyım? Ürünlerin hiç biri zorlanmadı, sorunsuz ve taş gibi.
GTX 960 2GB-İ7 3770 3.4GHZ HAZIR SİSTEM.
EKRAN...