Merhaba, monitör konularından pek anlamadığım için monitörsüz olarak 40.000₺ civarında size bir sistem topladım. Kendi düşünceme göre, bu bütçede hazır sistem almak mantıklı olmayacağı için parçaları ayrı ayrı toplamanızın daha mantıklı olacağını düşündüm. Aşağıda donanımların bağlantılarını...
Merhaba, attığım bağlantıdaki hazır sisteme göz atabilirsiniz. Kendi düşünceme göre, fiyat performans konusunda iyi. https://www.itopya.com/taa101amdryzen55500asusradeonrx6500xtocdual4gb16gbddr4512gbm2nvmessdgamingbilg_h23540
Benim düşünceme göre, ekran kartlı bir hazır sistem almanızı öneririm. Ayrıca, attığım bağlantıdaki hazır sisteme göz atabilirsiniz. Fiyat performans açısından oldukça iyi olduğunu düşünüyorum. Ayrıca, sizin belirttiğiniz bütçenin tam ortasında bir fiyata sahip...
Merhaba, ben de oyuncu laptoplarından pek anlamam, ama bence buna da bir göz atabilirsiniz. Kendi düşünceme göre daha iyi gibi duruyor. Önerdiğim oyuncu laptopunun bağlantısı...
O konulardan çok anlamam fakat Excalibur'u çoğu yerde önermedikleri için böyle bir cevap verme gereksinimi duydum. Belki siz daha iyi bilirsiniz, ben sadece meraktan sormak istedim.