oyun türünü ilk kez deneyeceğim için torrent indirdim baya hoşuma gitti ve ilerledim şimdi orjinal oyunu almayı düşünüyorum save dosyası aktarmada bi sıkıntı çıkar mı deneyen oldu mu?
merhaba teyzem küçük kuzenime telefon alıcak oyun oynamayı seviyor telefon güncel oyunlarda çok kasmayan biraz da kullanım süresi uzun olabilecek bi telefon almalarını istiyorum maksimum bütçeleri 20bin alabileceği en fiyat performans telefonlar neler
Asus Prime A320M-F anakart
amd ryzen 3 2200g 3.5ghz islemci bu ikiliye en uygun en kaliteli ekran kartı ne tercih edebilirim
1717746689
Hiper PS-40 400W 12cm Fan Power Supply ve 2x8gb ram var
bütçeyi maksimum 3bin olarak düşünüyorum ama tabi ne kadar fiyat performans o kadar iyi olur bi de kutusu cepte kaba durmamalı o olay canımı çok sıkıyodu
çok fazla müzik dinliyorum ve kulaklığımın tekini kaybettim yeni alacağım ve dışarı ses vermeyen sarjı da uzun giden bi kulaklık arıyorum kullanıp sorun yaşamadığınız sevdiğiniz özellikleri olan kulaklık önerilerinizi bekliyorum
merhaba 1 tb ssd almıştım oyunları yükledim eski okuma yazma hızı aynı olan 240gb ssdmde sorunsuz açılmasına rağmen yeni aldığım aynı okuma yazma hızındaki 1tb ssd de açılmıyor açılmayan oyunların geneli de easy antichat kullanan oyunlar herhangi bir şey mi kurmam gerekiyor diske bilen var mı
sistemim şu şekilde ve artık güncel oynadığım oyunları pek kaldıramıyor ssd ve ram hariç yenilemek istiyorum
AMD Ryzen 3 2200G AM4 İşlemci
Asus Prime A320M-F anakart
1 x James Donkey 240GB SSD Disk
1 x James Donkey 1TB SSD Disk
Hiper PS-40 400W 12cm Fan Power Supply
2x8 GB RAM
GamePower Dark...
evet bilgisayar için alıcam kablo çekemiyorum evdekilerin laf etmesini çekemiyorum suan da telefondan usb ile wifiyi paylaşıyorum indirmede baya bi hız düşüşü oluyo 11 12lerden 3e düşüyor bunu alsam 7 8 bile yapsa kafi benim için ayrıca önerileriniz varsa açığım