mematibaş isimli üyenin son içerikleri

1. mematibaş

R5 3500 VS 1600AF HANGISI ?

Valorant, Cs, Bf1 gibi oyunlar oynuyorum genelde. Öyle hikayeli oyunlar vesaire oynamıyorum pc den. Hangisini almak daha mantıklı olur ? Fps acısından kaç fark olur ikisi arasında ? Ekran Kartı Rx570 4Gb veya Gtx1650 olacak. tsk
  2. mematibaş

18.000TL DDR5 SİSTEM

Sistemimi sattım, ikinci el bi Ps5 ile Ddr5 sistem dizme fikri arasında kaldım. Sıfır ikinci el karışık bi şekilde bu bütçede DDR5 sistem dizebilir miyim? Hangi parçalar F/P olur ? DDR4 Daha mı mantıklı ? tesekkürlerr..
  3. mematibaş

YENİ RAMLER GÖRÜNTÜ VERMİYOR

bios sıfırlamayı nası yapacağız tam olarak ?
  4. mematibaş

YENİ RAMLER GÖRÜNTÜ VERMİYOR

Arkadaslar merhaba yeni sistem aldım eski kasamdaki Kingston RGB ramleri yeni sistemin icindeki T-Force lar ile değiştirdim. Görüntü alamıyorum ramlerin ışıkları yanıyor ama görüntü hic yok. Yeni sistemle beraber gelen ramleri taktığımda görüntü geliyor. Eski ramlerim kesinlikle bozuk değil...
  5. mematibaş

Çözüldü✓ BİLGİSAYARA GÖRÜNTÜ GELMİYOR

Arkadaşlar merhaba imzadaki ( i3 12100f - b760 plus ) sistemdeki ssd yi yeni sistemime ( R5 5600 - b550m ) taktım. Görüntü alamıyorum direkt görüntü almayı beklemiyordum zaten ama bunu nasıl çözebilirim bilmiyorum yardımcı olurmusunuz görüntü alıp Ssd yi sıfırlayacağım.
  6. mematibaş

3.5K Gpu Önerisi (2. El)

fıyat ne dusunursunuz 1741050693 fıyat ne dusunursunuz
  7. mematibaş

9000TL YE EKRAN KARTSIZ BU SİSTEM ALINIR MI ?

hocsm cepten 5k harcamaya çalışıyorum sadece oda gpu için benim şuan ddr5 gecmem icin herwlde kafadan 10-12k ya ihtiyacım var :)
  8. mematibaş

arkadaslar hepiniz cok sağolun son olarak hepinize bir sorum ben bu kasayı alıp sistemdekş kasayı satacağım m2 haric elime gecen paranın bi kısmıyla da ekran kartı alacağım mantıklı olur mu imzadaki sistemden buna geçmek ? İmzadaki sistemin anakartı çok pahalı olduğu icin en az 9-10k ya satarım...
  9. mematibaş

sorun yok hocam ürünler kutulu faturalı garantileri bitmiş ama temizler fiyatı 11 den 9 a indirdi 9 ederi midir ? 1740855608 11 ilan fiyatından 9000 e anlastık ederi midir sizce hocam birde gpu ne alabilirim max 5k ya ikinci el islemci ile uyumlu
  10. mematibaş

Merhaba arkadaşlar, Ekran kartı ve Depolama birimi yok. Sistem Özellikleri: - İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 3.5 GHz (4.6 GHz Turbo) 6 Çekirdek 12 İş Parçacığı - Soğutma: İD-Colling SE-214-XT Black 4pin PWM 120MM Kule Tipi İşlemci Kaynağı - RAM:Team T-Force Vulcan Z Red 32GB (2X16GB) 3200MHZ CL16...
  11. mematibaş

İMZADAKİ SİSTEMİN EDERİ NEDİR ?

anakart ve ıslemcı satıp amd tarafına donmek mantıklı mı ? 5500 veya 5600 tercıh edıcem hesaplamalarıma gore elımde 1000 lıra gıbı para da kalıyor
  12. mematibaş

6bin liraya alacagım 6600 ile farkı olur mu 3060tın ? veya 5k sevıyelerıne 3050 alsam ne olur ? 3060 sarı sitede 6.5 7 den alıcı buluyor butcem dar
  13. mematibaş

anakart ederı nedır hocam takribi ? satmak mantıklı mı 1739374446 1080p oyunların cogunlugunu bu kombinasyonla 70-80 fps bandında oynar mıyımn 1739374492 cok düşeş denk gelmıstı almıstım, dengesız oldugu aşikar düzeltmeye nerden baslasam dıye dusunuyorum 6k ya 3060 bulunur mu ?
  14. mematibaş

ben sistemi bı kac ay evvel 7bın lıraya aldım ıkıncı el olarak suan yalnızca ekran kartı yükselteyi düsünüyorum suan aslında mantıklı olur mu ? ASUS RX6600 ekran kartına gecmeyı dusunuyorum yaklasık 6000 lıra odeyecegım gerı kalan parcaları bu nedenle hemen yukseltemem. Psu yeterlı olur mu ...
Geri