Valorant, Cs, Bf1 gibi oyunlar oynuyorum genelde. Öyle hikayeli oyunlar vesaire oynamıyorum pc den.
Hangisini almak daha mantıklı olur ?
Fps acısından kaç fark olur ikisi arasında ?
Ekran Kartı Rx570 4Gb veya Gtx1650 olacak. tsk
Sistemimi sattım, ikinci el bi Ps5 ile Ddr5 sistem dizme fikri arasında kaldım.
Sıfır ikinci el karışık bi şekilde bu bütçede DDR5 sistem dizebilir miyim?
Hangi parçalar F/P olur ?
DDR4 Daha mı mantıklı ? tesekkürlerr..
Arkadaslar merhaba yeni sistem aldım eski kasamdaki Kingston RGB ramleri yeni sistemin icindeki T-Force lar ile değiştirdim. Görüntü alamıyorum ramlerin ışıkları yanıyor ama görüntü hic yok.
Yeni sistemle beraber gelen ramleri taktığımda görüntü geliyor. Eski ramlerim kesinlikle bozuk değil...
Arkadaşlar merhaba imzadaki ( i3 12100f - b760 plus ) sistemdeki ssd yi yeni sistemime ( R5 5600 - b550m ) taktım.
Görüntü alamıyorum direkt görüntü almayı beklemiyordum zaten ama bunu nasıl çözebilirim bilmiyorum yardımcı olurmusunuz görüntü alıp Ssd yi sıfırlayacağım.
arkadaslar hepiniz cok sağolun son olarak hepinize bir sorum ben bu kasayı alıp sistemdekş kasayı satacağım m2 haric elime gecen paranın bi kısmıyla da ekran kartı alacağım mantıklı olur mu imzadaki sistemden buna geçmek ? İmzadaki sistemin anakartı çok pahalı olduğu icin en az 9-10k ya satarım...
sorun yok hocam ürünler kutulu faturalı garantileri bitmiş ama temizler fiyatı 11 den 9 a indirdi 9 ederi midir ?
1740855608
11 ilan fiyatından 9000 e anlastık ederi midir sizce hocam birde gpu ne alabilirim max 5k ya ikinci el islemci ile uyumlu
ben sistemi bı kac ay evvel 7bın lıraya aldım ıkıncı el olarak suan yalnızca ekran kartı yükselteyi düsünüyorum suan aslında mantıklı olur mu ? ASUS RX6600 ekran kartına gecmeyı dusunuyorum yaklasık 6000 lıra odeyecegım gerı kalan parcaları bu nedenle hemen yukseltemem. Psu yeterlı olur mu ...