memin00 isimli üyenin son içerikleri

1. Cloud III Wireless

Comment by 'memin00' on the classified ad 'Cloud III Wireless'

Ürün satıldı mı ?
  2. memin00

Hyperx cloud 3 wireless alınır mı

Bazı kişiler gördüm wraith deki kulaklıkları öneriyorlar (kulak üstü) hyperx mi daha iyi yoksa wraithdekiler mi daha iyi onu öğrenmek için yazdım .
  3. memin00

Hyperx cloud 3 wireless alınır mı

Hyperx cloud 3 wireless almayı düşünüyorum 4000 fiyat bandına bu fiyata alınır mı veya ondan iyidir dediğiniz bir kulaklık var mı ?
  4. memin00

63kya İtopyadan bu sistem alınır mı

Gamepower yok ki sistemde bitfenix kasa kullanıcam
  5. memin00

Bu sisteme daha önce baktım ekran kartı kafamı kurcaladı aynı fiyat bandına msi daha iyidir diye düşündüm
  6. memin00

İnce hesaptan aynı sistemi topla dedin dostum ben de aynı bileşenlerin fiyatına baktım sadece 1747995356 Oralara da baktım hatta en son itopyadan alırım dedim ama ikisinde de 5070 ti lı sistemler 70 k dan başlıyor
  7. memin00

İnce hesapta aynı ekran kartı 60k sadece ekran kartı
  8. memin00

https://www.itopya.com/chestv3amdryzen57600xmsigeforcertx5070ti16gb32gbddr51tbm2ssdgeforcertx_h29455 Ram ve ssd yi Corsair yaptım hava soğutmayı coolermaster 8 borulu kule tipi soğutucuyla değiştim tek sıkıntı kasanın bitfenix olması 5070 ti lı bir sistemde bitfenix 80+ bronze olması sıkıntı...
  9. memin00

65k bütçe sistem önerisi

İleride Nvidia nın çıkarabileceği teknolojilerden yararlanamam gibi geliyor geçmişte amd ekran kartı almış olan arkadaşlarımdan asla amd ekran kartı alma gibi bir söylem aldım o yüzden ne kadar iyi olursa olsun yine tam olarak içime sinmiyor . 1747303636 Sağol dostum 1 aydır hazır sistem...
  10. memin00

65k bütçe sistem önerisi

İlk bilgisayarım olacak bu yüzden toplama konusunda ne kadar kolay olsada tedirginim o yüzden hazır sistem arıyorum emeğine sağlık dostum
  11. memin00

65k bütçe sistem önerisi

Amd ekran kartı konusunda kuşkularım var 5070 veya 5070 ti lı bir sistem uzun vadede amd den daha iyi olmaz mı ?
  12. memin00

65k bütçe sistem önerisi

Çoğunlukla oyun amaclı kullanıcam
  13. memin00

65k bütçe sistem önerisi

8 aydır para biriktiriyorum yeni ekran kartlarının çıkmasını bekledim 65 k bütçem var sistem arayışımda karasız kaldım bana hazır sistem önerilerinizi atarsanız sevinirim.
Geri