memo1940 isimli üyenin son içerikleri

1. M

İnceleme MCHOSE X9 Kablosuz Kulaklık

% 40 da nasıl geliyor acaba ses bende çok yüksek gelmiyor
  2. M

İnceleme MCHOSE X9 Kablosuz Kulaklık

Kral bugün geldi kulaklık akşam kullanmaya başlayacağım. Hiç kablosuz kulaklık kullanmadım ilk olacak. Cs2 için aldım senin paylaşımı görünce. Kurulum vs neler yapmam gerekiyor nasıl kullanmalıyım
  3. M

Cs2 Manyetik Klavye Önerisi

Kulaklığı mchose x9 aldım uzun araştırma sonucu. Klavye de dediğim gibi yeni araştırıyorum buna da bakacağım teşekkürler
  4. M

Düz düşünüyorum da bilmiyorum fiyatları aşırı yüksek ise almayabilirim 75-80 olsa bakılabilir
  5. M

Merhaba genellik cs2 için klavye arıyorum. Manyetik daha iyi diyorlar kablosuz düşünüyorum. Klavyeler hakkında hiçbir bilgim yok eski nesil kullanıyorum şuan. Gördüklerim genelde yanda sayı tuşları olmayan klavyeler var %60 70 75 80 vs. bunlar nedir tam bilmiyorum. Ama ben normal full tuşlu...
  6. M

MCHOXE X9 VS FİFİNE H9

Merhaba cs2 için alacağım da gecikme yok demişsiniz kablosuz bu yüzden kafamı karıştırıyor. Oyun sesleri tok geliyor mu ses kasma vs
  7. M

Fifine H9 Vs Hyperx Cloud 3

Geldi mi kullanıyor musunuz
  8. M

Razer V2 Hyper & Cloud 3 & Fifine H9

Oyunlarda ses kasma nasıl gecikme vs
  9. M

Atmışsın teşekkürler de yorumun nedir acaba kullanıyor musun
  10. M

Merhaba 3 kulaklık arasında kaldım yardımcı olur musunuz. Cs2 önceliğim ses kasması daha iyi olan, mici de kötü olmasın yeter. Başka alternatif varsa olabilir. Bütçe 4k
  11. M

Çözüldü✓ Kablosuz gaming kulaklık önerisi

Cloud 3 düz kablolu Razer BlackShark v2 hyperspeed Fifine h9 3 ü arasında gel gitdeyim bende daraldım artık 😂
  12. M

Çözüldü✓ Kablosuz gaming kulaklık önerisi

Kulaklık aldınız mı ben de kararsız durumdayım aldıysanız fikir veriniz 😂 1778762080 Son durum nedir aldınız mı bende düşünüyorum da karar veremedim 😂
  13. M

Beyaz Cs2 İçin Kulaklık Önerisi

Kullanmaya başladın mı
  14. M

CS2 İçin Kulaklık Önerisi

Kulaklık nasıl aktif kullanıyor musun hocam
  15. M

Cs2 İçin Kulaklık Önerisi…

S i de mi varmış arkadaş ne kadar çok marka model seri var kafayı iyice karıştırıyorlar. Kablosuz mu sendeki gecikme vs yapıyor mu ses kasma nasıl 1778609861 Ses gecikmesi yapıyor mu kablosuz olanı cs için kullanacağım 1778609881 Önerebilirsin attıklarım sadece örnekti
Geri