bu acer kafayı peynir ekmekle yemiş herhalde :D 135 ne kanka küfür gibi ekran kartsız laptoplarda daha büyük adaptörler vardır. bu kadar maliyetli bir laptopta adaptörden mi kısıp kar edeceklerini düşünüyorlar.
hocam o fiyatlarda düşük gecikmeli model bulmak zor bildiğim bir model yok. ben 7k ya aldım yaber k1 şuan 9k, 50ms civarı bir gecikmesi var diye biliyorum fifa oynanıyor gecikmeyi çok fark etmiyorum ama online oynamadım. rekabetçi oyunlarda sorun olur muhtemelen single oyunlarda sıkıntı...
Hocam çoğu 1080p yada 4k videolarda sıkıştırma işlemleri falan kaliteyi baya düşürüyor. Yüksek çözünürlükte işlemesi her türlü kaliteyi artırır. Özellikle Youtube da farkı anlarsın.
Projeksiyon alırken en önce bakılması gereken özellik tam kapalı optik olması bence, yoksa toz alması kaçınılmaz. Ben yaber k1 projeksiyon aldım tam kapalı optik olduğu yazıyor özelliklerinde fakat yine de çok ufak tozlar oluştu renkli görüntüde belli olmuyor ama siyah görüntüde parlıyorlar. Hiç...
ne bu la
1777911435
standart projeksiyon arayanlar xiaomi l1 proya bakabilir bayadır 15k seviyesindeydi 11k şuan fiyatı projeksiyon almış olmasaydım bunu alırdım 400 lümen olduğuna bakmayın testlerde 500e civarı bir lümen veriyor ki diğer markaların büyük çoğunluğu verdiği lümenin çok daha...