memo_76 isimli üyenin son içerikleri

1. M

Yandex Ai Bynogame 200tl Hediye Kartı

Olmuyor ki herşeyi kaldırmışlar ne razer Gold ne uc ne play kod her şey alınmıyor ne alcaz 1779887314 Olmuyor ki herşeyi kaldırmışlar ne razer Gold ne uc ne play kod her şey alinmiyor alan varsa yarı fiyatına satan elimde baya var
  2. M

Davet Edilen Kişi Hesap Kapatırsa Ne Olur?

Merhaba ben bir arkadaşımı bir ay önce yani bir buçuk ay önce falan davet etmiştim şu an hesabını kapatmak istiyor eğer hesabını kapatırsa gelen chip paralar geri gider mi?
  3. M

🔥İndirim Ktc 24.5'' H25t7 Fhd Ips 200hz 1ms 3.799₺

İndirim ay sonuna kadar kalabilirse alcam
  4. M

20k Bütçeyle En İyi Pc Toplama Önerileri

Bence bu değmez
  5. M

Reis bende onu sorcaktim acelem yok ama şu varki diyelim işlemci aldım PC geri kalan parçaları da 2 hafta sonra dizdim ya bu işlemci arızalı çıkarsa
  6. M

Tahmini araştirsam ne kadar sürede dizerim sence
  7. M

Ztn aklımda ddr4 var Yani şöyle bildiğiniz parça var mı 2. Elde veya direk 5600 rtx 3060 ikinci elde varsa link atarmisiniz
  8. M

Pc Yeni Geldi Calismiyo

HDMI kablosunun anarkarta takmış olabilirsin ekran kartına taktiktan emin ol görüntü vermesse aldığın yerle görüş
  9. M

Merhaba PC toplamayü düşünüyorum baya bilgim var ama fiyatlar aşırı pahalı 20k ya toplanabilecek en iyi sistem (parça bulunabilen) yazabilirmusiniz yada ikinci elde olan 20k ya sistem şimdiden teşekkürler
Geri