https://amzn.eu/d/4nIkCva
Onlu olan bu üründe akım koruması yok gibi. Hem 13.500a ibaresi yok hem de ışıklı uyarı yok. Ben de akım korumalı priz almayı düşünüyorum kararsız kaldım. 6 lı olan daha kaliteli gibi. Sizce hangisini almalıyım?
Muhteşem bir indirim. İhtiyacı olan kaçırmasın derim. Ben uzun süre bekledim indirime girmeyince Hp omen 780f9e9 aldım.
1709214371
Yaklaşık 4-5 aydır 27 inc 1080p monitör kullanıyorum çok memnunum. Görüntü kalitesinde en ufak bir pikselleşme yok. Oyunları gamepad ile oynuyorum.
Hocam oyun kırıldıysa direkt korsan indir hiç düşünme. Ben oyunu satın aldığıma bin pişman oldum. Oyunu epic ten aldım ea den indirmeye zorluyor seni e bir de gamepad in xbox değilse steam gamepad ayarlarıyla oynamak için ea i oraya ekliyorsun. Bir oyunu çalıştırmak için üç uygulama açmak...
23.12.1 de yağ gibi akan fc24 te, 24.1.1 de anlık takılmalar yaşıyorum. Bir iki gün daha denicem sıkıntı devam ederse 23.12.1 e dönücem. 6700xt kullanıyorum.
Tamamen bütçe ile alakalı hocam. Bütçen müsaitse amd yi düşünme bile. Yeni çıkan driverleri korka korka yükleme mi dersin, ısınma problemi mi dersin, wattman mi dersin derdi bitmiyor. Bu güne kadar nvidia kullanmayan biri olarak yazıyorum. Hep f/p mantığıyla hareket edip hep pişman oluyorum.
rx 6700 xt kullanıyorum. Ac Unity'de bir sıkıntı yaşamadım ama az önce prime video da film izlerken ekran milisaniyelik diyebileceğim şekilde titreme ve git-gel yaptı. Tavsiye etmiyorum 23.5.2 ye dönüş yapacağım. Zaten kurulum dosyası duruyor silmiyorum. Her zaman yeni sürümü deniyor, sıkıntı...