Memoli12345 isimli üyenin son içerikleri

1. M

Playstation 6 mı beklemeli yoksa ps5 pro mu almalı?

Yasak gelirse elimizde kalmasın konsol onu düşündüm şimdi bunlar gta ların hepsini yasaklar
  2. M

Tamamdır intel i5 kardeş
  3. M

Bütçem sınırsız 5090 pc var gta 6 yı erken oynamak istiyorum ama bilemedim
  4. M

Son haberlere göre ps6 nın çıkışını Sony erkene çekmek istiyormuş 1 1.5 sene sonra çıkabilir diyolar ps6 ps5 pro almaya gerek varmı yoksa ps6 mı beklemeli?
  5. M

İlk defa Playstation alcak olan hangisini almalı

İlk defa Playstation alıcam ps5 pro mu almalıyım ps5 slim mi?
  6. M

IPad Pro m4 pubg mobile kasma sorunu

Hocam ben bu konuyu açtıktan 2 ay sonra yama yayınladırlar ve çözüldü tamamen ama şuan m4 iPad Pro yok elimde sattım gitti pc den devam ediyorum çok şükür öylede yaptım iyiki
  7. M

Adam akıllı full hall efect özellikli gamepad önerisi alabilirmiyim

Soru başlıkta bütçe max 5k
  8. M

GTA online Rockstar servisi mevcut değil

gta online oynayıp online a giremeyen varmı benim gibi başka eğer çoğu kişi girebiliyorsa nasıl düzeltebilirim dün sorunsuz oynuyodum şu malikane güncellemesi gelene kadar :(
  9. M

Msi A1250GL alınır mı??

Seasonic tr de satılsa alırız herhalde dimi enayi
  10. M

Msi A1250GL alınır mı??

Ucuz olduğu için alınıyor ucuz etin yahnisi yenmez. İyi günler kardeşim
  11. M

Msi A1250GL alınır mı??

Bilmediğim marka almıyorum 5090 la kullanıcam kafana göre öneri yapıyorsun kullanmadığın ürünü öneriyorsun kaç kişi kullanmış enermaxı psu yu 5090 la?
  12. M

Msi A1250GL alınır mı??

Enermax fln alamam bilmediğim etmediğim marka 1762537838 Rajintek tamamen ucuz diye öneriliyor bunların hepsi b tire psu a1250gl bence kötü deil sonuçta msi ürünü bi sorun olsa direk muhattapın msi mesela
  13. M

Msi A1250GL alınır mı??

a1250GL alınır mı??
  14. M

Asus Driver Hub Bİr türlü Çalışmıyor

İlk pc ye format attığımda şansıma bir kere çalıştı daha sonra her açtığımda şu şekil indirme loopuna giriyor ve sürekli bu loop döngü devam ediyor check atmak istiyorum yeni gelen driver varmı yokmu diye bir türlü düzeltemedim çözüm sunabilirmisiniz?
  15. M

Gmail Hesabımın şifresini unuttum ama sıfırlatmıyor

Hocam uzun uğraşlar sonucu şifreyi hatırladım ve girdim gta hesabımı kurtarmış oldum kurtarma posta fln da ekledim numarayla daha sorun olmaz cevaplarınız için sağolun tekrardan
Geri