Memoli12345 isimli üyenin son içerikleri

1. M

Adam akıllı full hall efect özellikli gamepad önerisi alabilirmiyim

Soru başlıkta bütçe max 5k
  2. M

GTA online Rockstar servisi mevcut değil

gta online oynayıp online a giremeyen varmı benim gibi başka eğer çoğu kişi girebiliyorsa nasıl düzeltebilirim dün sorunsuz oynuyodum şu malikane güncellemesi gelene kadar :(
  3. M

Msi A1250GL alınır mı??

Seasonic tr de satılsa alırız herhalde dimi enayi
  4. M

Msi A1250GL alınır mı??

Ucuz olduğu için alınıyor ucuz etin yahnisi yenmez. İyi günler kardeşim
  5. M

Msi A1250GL alınır mı??

Bilmediğim marka almıyorum 5090 la kullanıcam kafana göre öneri yapıyorsun kullanmadığın ürünü öneriyorsun kaç kişi kullanmış enermaxı psu yu 5090 la?
  6. M

Msi A1250GL alınır mı??

Enermax fln alamam bilmediğim etmediğim marka 1762537838 Rajintek tamamen ucuz diye öneriliyor bunların hepsi b tire psu a1250gl bence kötü deil sonuçta msi ürünü bi sorun olsa direk muhattapın msi mesela
  7. M

Msi A1250GL alınır mı??

a1250GL alınır mı??
  8. M

Asus Driver Hub Bİr türlü Çalışmıyor

İlk pc ye format attığımda şansıma bir kere çalıştı daha sonra her açtığımda şu şekil indirme loopuna giriyor ve sürekli bu loop döngü devam ediyor check atmak istiyorum yeni gelen driver varmı yokmu diye bir türlü düzeltemedim çözüm sunabilirmisiniz?
  9. M

Gmail Hesabımın şifresini unuttum ama sıfırlatmıyor

Hocam uzun uğraşlar sonucu şifreyi hatırladım ve girdim gta hesabımı kurtarmış oldum kurtarma posta fln da ekledim numarayla daha sorun olmaz cevaplarınız için sağolun tekrardan
  10. M

Evebyn kontrolü uzaktan internet kısıtlama cart curt
  11. M

Şaka gibi 1762251298 Hocam 20 yaşındayım ne family linki Allah için :D
  12. M

Hiçbiri ekli değil
  13. M

Gmail hesabımın şifresini sıfırlamaya çalıştığımda daha ilk adımda şöyle bi uyarı alıyorum family link fln yok. bi cihaz değişikliğine gittim yakın zamanda o yüzden oluyo olabilir ama o cihaza daha erişimim yok normal olarak ne yapmak gerekiyo bu durumda?
  14. M

Rtx 5090 için hangi psu daha iyi

msi Mpg a1000gs mi daha iyi olur yoksa a1250gl mi daha iyi olur a1000gs daha pahalı 2 bin lira
  15. M

Msi rtx 5090 suprim Soc vs Suprim Oc

Kaç fps fark eder peki?
Geri