Memoli12345 isimli üyenin son içerikleri

1. M

İPhone 17 pro dan s26ultraya geçilirmi?

Hocam ben yurt dışı tercih ediyorum 1774974563 Valla AirPods da var yanında banada çok cazip gelmiyo geçmekte işte
  2. M

İPhone 17 pro dan s26ultraya geçilirmi?

İPhone u bırakıp samsunga geçilirmi?
  3. M

PS5 PRO FSR4 Frame Generation güncellemesi alıcakmı?

Umrumda değil ps6 bekliyom
  4. M

Ben ps6 yı beklicem valla hocam 40k ya sıfır satan yok şuan 45k diyo min ara nesil konsola 45k veremem valla
  5. M

Hocam peki 50k ya ps5 pro alınır mı? alınırsa kaç sene gider mesela ben 5 sene kullanmak istiyorum alıcak olursam eğer
  6. M

Bellek krizi sonsuza kadar sürecek bişey değilki hocam 1774202097 Neyse ben fazla oyalamayayım sizi beyler boş konuştum kusura bakmayın.
  7. M

Yinede 1150 dolar etmez ps6 nın aynı fiyattan çıkacağı kesin sen bi konsola 1150 dolar verirmisin soruyorum? En azından ps6 da bütün donanım değişiyor bir sürü yeni özellik geliyor 1000 1500 dolar arası ps6 ps5 pro dan daha iyi iş yapar
  8. M

İyide oyun yok şuan ps den olan oyunların çoğu pc de de var Gta 6 9 ay sonra çıkacak dimi ps lere 9 ay sonra ps6 nın çıkmasına 1 sene kalmış olcak hiçbir mantığı yok ben ztn gta dışında oyun oynayan birisi değilim. Ve ayrıyeten frame generation gelmicekse hiçbir anlamı yok ps5 pro nun Türkiye...
  9. M

FG gelmicekse ps5 pro almanın bi mantığı yok o zaman ztn kalmış şurada 2 sene ps6 ya gta 6 nın da gelmesine 9 ay var en iyisi beklemek bu zamana kadar ps almamışım ztn
  10. M

PS5 Pro ya Frame Generation güncellemesi sizce gelir mi? yoksa PS6 ya mı bırakırlar?
  11. M

50-55 BİN TL MiniLED TV Önerisi ?

Ben 55Q7C modelini Hepsiburadadan 49k ya aldım 3 gün önce ps5 pro ile inanılmaz iş yapıyor
  12. M

Yardım Gta5 enchantedi türkçe yapabilen varmı

Oyun orijinal
  13. M

open 4 ü tam anlamıyla kurdunmu hocam ben daha önce yaptım olmuştu 1773693032
  14. M

https://gtatr.com/gta-5/turkce-yama/
  15. M

DLSS 5 geliyormuş, 9070xt almakla hata mı ettim?

hocam haklısında sony nin oyunları güzel playstation dada amd gpu cpu var ondan dedim bence güzel oyun daha önemli dlss 5 ten sonra bilmiyom oynancak düzgün oyun yoksa napacaksın dlss 5 i
Geri