memooo isimli üyenin son içerikleri

1. memooo

İtopya'dan aldığım ürünü garantiye yolladım ama bilgi gelmedi

Merhaba önceden itopya ya garanti için ürün yollayan var mı? ne mail ne sms hiç bir bilgi almadım göndereli 18 gün falan oldu ve sadece ellerine ulaştığının mesajı gelmişti kargo tarafından. Müşteri hizmetlerini arayayım mı? önceden garantiye ürün gönderen vs. var mı?
  2. memooo

Harici Kingston marka ssd bilgisayarda gözükmüyor.

Merhaba Kingstom marka harici usb tak çıkar 1tb ssd im var ve bunu 1 yılı aşkın süredir kullanıyorum ve bugüne kadar hiç bir sorun yaşamadım. 1-2 saat önce laptopun kendi ssd sine oyun yüklüyorum diye açık bırakmıştım sonra geldiğimde ssd nin gözükmediği fark ettim disk yönetimi vs. girdim orda...
  3. memooo

Papara yerine ne kullanabilirim?

papel en iyi seçenek gibi geldi ya az önce kayıt oldum vs. 100tl verdi aylık uygulama vs. ödemelerimi papel den yaparım artık
  4. memooo

Anladım hocam sağolun papel var galiba cashbackleri de hoşuma gitti şuanlık ödemelerim için orayı kullanıp geri kalan harcamalarımda düz banka kartımı kullanacağım galiba umarım papara en yakın zamanda düzelir.
  5. memooo

bazı kartlarda oluyor öyle hocam sonradan aktif oluyor benim yapı kredi kartımda öyleydi peki nays nasıl cashback vs. iyi mi?
  6. memooo

Merhaba normalde 4 yıldır falan papara kullanıyordum ama günlük limit vs. düzelene kadar kullanmamaya karar verdim düz banka vs. kullanmak istemiyorum önerileriniz nelerdir? Nays var o nasıl mesela?
  7. memooo

GTA 6 için hangi PS5 alınır?

hocam sistemim zaten var ben gta ve bazı playstation özel oyunları oynamak için alacağım malum oyun çıktığı zaman da ekonomi ne halde olur bilinmez ben şimdiden alayım çıkında beklemeden oynarım dedim. 1747143032 Hocam aslında gta 6 için alıyorum ama playstation özel oyunları da oynarım...
  8. memooo

GTA 6 için hangi PS5 alınır?

Merhaba biliyorum oyun çıkmadı daha ama yakın zamanda şimdiden playstation 5 alacağım ve biraz araştırdım ama buraya da sormak istedim. PS5 Pro her türlü en iyisi ama eğer pro alamazsam ps5 ve slim aynı diye biliyorum 2. trailer da ps5 ten kaydedildiğine göre slim de gayet iş görür alınır diye...
  9. memooo

Temu alınabilecek uygun fiyatlı gamepad önerisine ihtiyacım var.

Başlıkta yazdığım gibi araştırdım ama bulamadım uygun fiyatlı güzel bir gamepad ihtiyacım var eğer var ise önerileriniz şimdiden teşekkürler.
  10. memooo

Sakallarım saçma sapan şekilde çıkıyor.

Merhaba nereye sorsam bilemedim o yüzden buraya sorayım dedim. Yaşım 19 ve sakallarımdan hoşlanmıyorum direk sakal sevmediğimden 5-6 ay önce sakallarımı her gün neredeyse salaklık edip düzeltmeye başladım ve philips one blade kullanıyorum. Bunu yaptığımdan dolayı sakallarım saçma sapan...
  11. memooo

Taşınabilir SSD önerisine ihtiyacım var.

Yeni gördüm hocam ben tek kendi bilgisayarımda denedim taktığım gibi geldi.
  12. memooo

Taşınabilir SSD önerisine ihtiyacım var.

Evet Kingston 1TB XS1000 modelini aldım ben aldığımda 2400 civarı bir şeydi galiba ve uzun zamandır kullanıyorum. Benim çoğu işimi karşılıyor zaten genel olarak oyun için aldım çoğu oyunumu da oraya yükledim rahat rahat oynuyorum. Tek sıkıntısı galiba benim portlarım usb 3.2 değil ya da başka...
  13. memooo

Dershane konusunda ne yapmalıyım?

Evet biliyorum çünkü çalışmadım.
  14. memooo

Anladım teşekkürler.
  15. memooo

Anladım teşekkürler ama dediğim gibi istediğim bölüm sayısal. Eşit ağırlık düşündüm ama biraz göz gezdirdiğimde içimin ısındığı bir bölüm bulamadım ne yapsam gerçekten bilemiyorum şuan ama tavsiyeler için tekrardan çok teşekkürler. 1724145298 Bu dediğinizi ben de duymuştum ama istediğim bölüm...
Geri