memoroketparmak isimli üyenin son içerikleri

1. M

2500 TL'ye 500 gb ssd önerisi

hali hazırda 500gb ssdim var ama yetmiyor yanına bir 500 daha alıcam gönül isterdi 1tb ama çok pahalı 2500tl civarında m2 ssd önerir misiniz?
  2. M

Thermalrigth assassin sprit 120 v2 plus ses sorunu

Şimdi şöyle: Bilgisayarı açınca normal çalışması gereken RPM'de çalışıyor. Oyuna girince RPM yükseliyor, doğal olarak ses yapıyor, onda sorun yok. Ancak masaüstüne dönünce asla normal RPM'de geri dönmüyor, en yüksekte çalışıyor. Bu da boş yere fazla ses yapıyor, hoş olmuyor. BIOS'tan PWM Auto ve...
  3. M

biostan ayarlarını yaptım hem pwm voltage hemde auto modda denedim pc ilk acılına fan devri normal oldugu için ses yok oyuna giriyorum 1500rpme cıkıyor dogal olarak ses gelıyor ancak oyundan cıktıkdan 30 dakika sonra bile fan en yuksek devırde calısıyor buda cok sınır bozucu işlemci sıcaklıgına...
  4. M

evet mini atx seste sogutucudan geliyor kasa fanını çıkartıp test ettim sizce bozukmu normalmi
  5. M

yeni işlemci fanı aldım bu ses geliyor galiba kasanın egzoz fanından böyle bi ses ilkez duydum birde fan ram deyiyor bir şey olurmu
  6. M

İşlemci darboğazı varmı?

anladım zaten upgrade olsun diye değiştircektim
  7. M

İşlemci darboğazı varmı?

sürekli msi afterburnerdan takip ediyorum ama hiç görmedim zaten işlemciyi kesin olarak değiştreceğim ama merak ettiğim için yazdım
  8. M

İşlemci darboğazı varmı?

rx7600 ekran kartım var işlemci 5 5600g beamng ve god of warda ekran kartı kullanmı yüzde 80 90 onun üstüne çıkmıyor cpu çekirdekleri kullanım oranına baktığımda bazı çekirdekler yüzde 30 bazılar yüzde 70 80 çıkıyor ve ınıyor zaten işlemci olarak 7 5700x geçmeyi düşünüyordum ama merak ettim...
  9. M

1000 TL bütçe ile hangi fanı almalıyım

7 5700x işlemci için 1000tllik bütçem var 1200-1300 kadarda çıkabilirim kutunun içinden termal macun çıkıp çıkmaması önemli değil zaten var
  10. M

550 watt psu yetermi

tamamdır teşekkür ederim 1760722078 teşekkür ederim
  11. M

550 watt psu yetermi

gigabyte gaming
  12. M

550 watt psu yetermi

bir şey daha soracağım sizce bu ekran kartı sarkar mı sizce bir desteğe gerek kalırmı sizce
  13. M

550 watt psu yetermi

şuan 5 5600g rx580 ve psu olarak 550watt corsair cx550f rgb 80 plus bronze var ekran kartını rx7600 işlemciyide 7 5700x olarak yükselteceğim sizce yeterli olurmu bu psu
  14. M

Hangi direksiyon setini tercih etmeliyim?

spardox ve simtur olabilir teşekkür ederim aklımda bişeyler oluştu en azından
  15. M

Hangi direksiyon setini tercih etmeliyim?

eğer iyiyse sonradan yanına viteste alabilirim hangi vitesi tavsiye edersin?
Geri