memossq isimli üyenin son içerikleri

1. M

❌İndirim Bitti! Gta 6 3600 TL Vatan Bilgisayar

hesabına girmen lazım sepette düşüyor
  2. M

❌İndirim Bitti! Xfx Swıft Radeon RX 9070 XT 30.119₺

onlar otomatik onay gibi geldi bana da zaten indirim TCL marka tv ler için yapmılmış aslında o yüzden tv dışındakilere gelebilir ama nası altından kalkcaklar bilemiyorum sitedeki herşeyde işe yarıyor sanırsam şuan %20 indirim
  3. M

❌İndirim Bitti! Xfx Swıft Radeon RX 9070 XT 30.119₺

muhtemelen fiyat hatası çünkü sepette tcl tv lerde %20 indirim yazıyordu indirimin yanında ve şuan ramler dahil nerdeyse herşeyde %20 indirim var muhtemelen hata 1784494188
  4. M

❌İndirim Bitti! RTX 5050 11.215,20 TL

olmuyor bende
  5. M

🔥İndirim Leobog Hi75c Pro Alüminyum Mekanik Klavye (Stoklar Güncellendi!!!)

genel olarak strawberry mint olarak okudum ben forumda ama videolara bakın
  6. M

Monitörümde Ghosting Var mı?

düz bi insanım discord , video izleme , tarayıcı gibi 1784205130 bu daha iyi açıklar belki ana monitörüm oddysey g4 ile kıyaslaması normalde 240hz onu da 120hz e alıp denedim
  7. M

peki bidaha çekicem şimdi onun dışında zaten 2.ekran olcağı için az bi ghosting olsa da sorun yaratır mı sizce?
  8. M

2. monitör olarak aoc 120hz bir monitör aldım ve test bu şekilde
  9. M

❌İndirim Bitti! Hepsiburada 1000/200 TL Indirim Kodu

monitörde denedim olmadı
  10. M

🔥İndirim Kapı Barfix Demiri 360₺

yorumlarda hep vidayla sabitlemek lazım yoksa kayıyor yazılmış dikkat edin alırken
  11. M

🔥İndirim Pulsar Mouse İndirimleri

mouse dan haberim yok başlıkta görünce monster sanmıştım 1783030182 monsterınki pusatmış pardon
  12. M

2.Monitörü Nereye Koyabilirim?

evet f80 var ama bi tane de pivot ayak var aklıma şey geldi aslında pivota şuanki monitörümü geri takıp f80e de 2.monitörü takıp üstüne koymak ama olur mu bilemedim
  13. M

2.Monitörü Nereye Koyabilirim?

2. monitör almak istiyorum ama monitörü nereye koyabileceğimden biraz şüpheliyim. Monitörü dik ya da yan koyabilirim fark etmiyor ama sol tarafta monitör standı var onu başka yere de monte edebilirm ama oraya zaten sığmaz. Ana monitörü daha sağa alamıyorum çünkü masamın yanında çekmece bölümü...
  14. M

❌İndirim Bitti! Logitech G102 Lıghtsync Beyaz 499 TL

tekrar 1 stok gelmiş
  15. M

Toplama Bilgisayar Teklifi Değerlendirmesi

20k daha fazlaya satıp montaj bile yapmamışlar :D
Geri