usta bilgisayarları seven bilgisayarcı parça çalmaz anadolu kurnazı kafalı esnaf bilgisayarcı "onu söyleyemiyoruz maalesef" bile yapar.
anadolu kurnazı kafalı esnafı hangi alana koysan orayıda bozar
normalde bilgisayarda 4x8 gb neo forza 3000mhz cl15 ramler vardı işlemci r3 2200g idi (idareten kullanıyordum)
bugün 2.elden bi r7 3700x aldım fakat başta görüntü gelmedi ve anakartta ramlerle alakalı ışık yandı
4 rami 2li 2li denediğimde 2lilerden biri çalışmıyordu diğeri sorunsuz çalışıyor...
azizim merak ettim beylik beylik laflar ediyon nedir yol haritan necisin neyi nasıl çözeceksin siyasetçilere güvenerek çözüm arıyorsan bi türkiye tarihi oku neden bu haldeyiz bi bak derim
ben sana olana razıyım demiyorum olanda kötü gelecek olanda şuan burada bir seçenek yok sarı ampülle kırmızı ampül arasında seçim yapıyoruz sadece kafa değişmiyor umarım yanılırım ama sanmam
azizim bak şimdi git bi hastaneye metabolizma hızı ölçtür hareketsizlik bazal metabolizma hızını da düşürüyor. yani internetteki hazır hesaba göre kalori artın eksin yoktur ama gerçekte sürekli kalori fazlan vardır