Menace isimli üyenin son içerikleri

1. Menace

2 3k bandında ses kartı önerisi lazım

hocam peki yukardaki 2 hocamında tavsiye ettiği umc 22 mi bu mu sizce
  2. Menace

mikrofon performansı nasıl hocam şarkı yapmaya idealmi
  3. Menace

hocam peki mikrofon performansı nasıl idealmidir şarkı yapmak için
  4. Menace

arkadaşım şarkı yapmaya başladı ve kendisine ses kartı lazım 2 3k lık bütçesi var şuanlık bende ses kartlarından hiç anlamıyorum bu fiyat bandında önerebiliceğiniz güzel bir ses kartı varmıdır?
  5. Menace

Çözüldü✓ YARIN PC ALCAM YARDIM

soğutucuyu aigo ap 360 yapsan daha iyi olur 200 tl mi ne koyuyor üstüne
  6. Menace

Yarı claw yarı palm tutuş pozisyonu için kablosuz mouse önerisi

2 side aynı zamanda çıktı yeni eski muhabbeti yok v8 de olur v6 daha safe bi şekli var v6 da rahat edememen çok zor
  7. Menace

Yarı claw yarı palm tutuş pozisyonu için kablosuz mouse önerisi

tutuşun için v6 daha iyi olur daha rahat otururu eline hem claw hem palm tutabilirsin
  8. Menace

MAX 3.5K BÜTÇE MOUSE ÖNERİSİ

scyrox al geç
  9. Menace

''Grafik aygıtı Başlatılamadı'' hatası alınıyor oyunlara girilmiyor

bir arkadaş bu sorunu alıyor lole felan giremiyor nvdia denetim masası ekran kartını görmüyor ekran kartı 2070 super ne yapılmalı?
  10. Menace

1800TL kulaklık önerisi.

direkt markette görmüştüm bide zaten razerın siyah yeşil kutusundan döndüğünü görmedim hiç beyaz versiyonununda kutusu bile siyah yeşil full siyahına beyaz mavi kutuyu öylesine yapacaklarını sanmam büyük ihtimalle pc de çalışır zaten ama yazılım görmez büyük ihtimalle
  11. Menace

1800TL kulaklık önerisi.

bunun kutusunda ps versiyonu tarzı bişey yazıyodu beyaz ve mavi idi pc için soruyosan yine bu fiyatlarda normal versiyonuda var diye biliyorum ama pc ile uyumluluk sıkıntısı varmı bilmiyorum belki yazılım görmeyebilir kulaklığı
  12. Menace

SC800 Alınır mı? 1650TL

https://wraithesports.com/products/atk-dragonfly-a9-wireless-mouse?variant=49240008556737öderken kod kısmına swar yaz yaklaşık 50 tl bir indirim verir
  13. Menace

PS5 Slim Satıp pcye geçmek mantıklı olur mu?

4060 ti 16gb ise olur
  14. Menace

SC800 Alınır mı? 1650TL

güzel mouse ama bataryası çok düşük atk a9 plus alabilrisin aynı fiyatta 800 mah bataryası var kablosuz teknolojiside huaweinin teknolojisi
Geri