Menchiss isimli üyenin son içerikleri

1. M

Yardım Bu fanları nasıl almalıyım ?

Merhaba, yeni kasa topluyorum ancak en sıkıştığım konu fan oldu, Henüz kasayı almadım ama istediğim kasa, lian li o11 dynamic evo. egzoz da 120, yanda ve altta 140mm fan kullanmayı düşünüyordum ancak sl infinity reverse wireless 140mm yoktu, olsa bile 3x satılanı olmadığı için wireless...
  2. M

Yardım 90X40 speed mouse pad önerisi

Merhaba, hep büyük mousepadler kullandım ve buna alıştım, kaliteli mousepadlerin çoğu 90x40 yanında küçük kalıyor, küçük mousepade alışabilir miyim bilmiyorum, 90x40 öneride bulunabilir misiniz ? bütçe sorunu yok.
  3. M

VMX (Intel Virtualization Technology) açınca mavi ekran alıyorum

[H3 id='SIZE4BHata+PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREABSIZE']Hata: PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA[/H3] [H3...
  4. M

150-180K Arası Sistem Toplama

18 yaşındayım, 1 sene staj 1 sene iş deneyimi ve babamın biraz desteği ile biriktirdiğim parayı tek seferde kaybetmek üzereyim hocam toplamak zevkli ancak ödeme kısmına yaklaşmak banka hesabından gidecek olan parayı düşünmek insanı yıkıyor :D 1763059534 Hocam teşekkürler, Ultrawide kullanmayı...
  5. M

Program kodlayabilecek yazabilecek birini arıyorum

Python kullandırarak ve hazır kütüphaneler ile muhtemelen yolo yardımı ile chatgpt böyle bir proje yapabilir. Ben bu şekilde trigger bot yapmıştım tabi yazılımcı olduğum için çok daha kolay olmuştu, görüntü işleme benim alanım değil ama yardımcı olmaya çalışırım
  6. M

Yardım Hangi kasayı seçmeliyim ?

https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-lian-li-o11-dynamic-evo-rgb-white-e-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,741930503.html https://www.amazon.com.tr/dp/B0DQPR34HG/
  7. M

Hocam 30 k yı da aşabilirim. ana monitör 27' 240 hz 2k tarzında bir şey olabilir. yan monitörde 27' olması yeterli diğer kriterler çok önemli değil sadece yan monitörü dikey ve yatay olarak kullanacağım beğenirsem aynısından alıp 3. monitöre çıkaracağım en yakın zamanda
  8. M

Diğer arkadaşa yazdığım gibi yükseltme yapabilirim, beyaz olması konusunda da istekliyim.
  9. M

Hocam en ucuz 5090 120k dan başlıyor neredeyse kalan ekipmanları o kadar düşürmeye gerek yok bence ilerde gerekirse 5090 alır 5070ti da şuanki bilgisayarıma gider aynı anda 2 sistemi yükseltmiş olurum yükseltme yapacağımda satmak ile uğraşmayacağım için kafam rahat o konuda.
  10. M

Teşekkürler, sıvı soğutucu, anakart ve ssd'de ufak değişimler yaptım dieğr arkadaşların tavsiyesi ile son halini de atacağım :) 1763015426 Hocam şuan 20-30k arasında ama 2 monitör lazım, yan monitörün o kadar kaliteli olmasına gerek yok şuanlık
  11. M

Hocam sağolun şuanki değişikliklere bakıp bütçeyi yeniden hesaplayacağım, ssdyi değiştirebilirim sağolun
  12. M

Biraz daha bakıp onda karar kıldım, destekleriniz için çok teşekkür ederim eksik her şeyi tamamladım kafamda bir tek kasa karışıklığı kaldı oda zevkime bağlı olarak seçeceğim. Son kez sorayım :) Şuankli monitörüm MSI 27" OPTIX MAG274R2 Gaming memnunum ama 2k, daha yüksek hz bir şey olabilir...
  13. M

Güncel sistemimde 32 var, yüksletmişken onuda yükseltiyim, uzun süre götürsün hem yazılımcıyım rami çok kullandığım zamanlar oluyor 64 kadar değil ama olmuşken iyisi olsun isterim. attığınız anakartlardan aşağıdaki hoşuma gitti benimde, diğeri matx olduğu için içime sinmedi ve benim attığım...
  14. M

Listeme ekledim Hocam teşekkür ederim. Psu olarak tek kafamı kurcalayan o, kablolarını rgm yapmak isterim ama fiyat ne kadar artar emin değilim Ram ve Anakart konusuna ne diyorsunuz? ve bu sisteme yakışacak 2 ana ve yan monitör önerileriniz nelerdir ?
  15. M

Hocam teşekkürler 5080'e de o kadar para bayılmak istemiyorum şu aşamada şuan kullandığım bilgisayara takırım 5070 ti'ı hiç olmazsa, kasayı beğendim araştıracağım sağolun, sıvı soğutma için internette sıkça Arctic Liquid Freezer III görüyordum ancak ekranı olmasını da istiyordum, sizce hangisi...
Geri