Menderescbr isimli üyenin son içerikleri

1. M

Gta5 fivem el müzik çaları nereden alinir

El müzik çaları nereden alabilir hani varya istediğim şarkıları acabiliyoruz milletle beraber dans ediyoruz işte o
  2. M

google workspace yöneticinizi ve/veya ağ yöneticisi kısıtlamalarınızı kontrol

Bu sorunu 2 gündür yaşıyorum ve çok can sıkıcı bir durum yardım edin lütfen
  3. M

iPhone 12 alicagim iyi midir?

Selam butcam iPhone 12ye yetiyor başka telefon önerileriniz varmı?
  4. M

30 32k telefon önerisi

Selam iPhone 23 var aklimada ama önerilere açığım
  5. M

Bütçem Max 30 32 k hangi telefonu önerirsiniz

iOS almak istiyorum ama öneride almak isterim
  6. M

Sıvı soğutma nasıl takılır?

Selam dostlar anakartim Tuf gaming B450 plus 2 ana kartimda pump fan yok nasıl montaj yapabilirim bide RGB kablolarini nasıl montajlarim?
  7. M

Araba Önerisi Alabilir miyim? (Kadranda GPS özelliği şartıyla)

Tayota Corolla hybrit 1.8 flame x pack alın dostum bizde var mükemmel bir arac
  8. M

+Fortnite Olmuş Zortnite

1701641104 ne bilim dayı fortnite tilt oldum 1701641253 Birazcık türkçede kaymalar olmuşş
  9. M

+Fortnite Olmuş Zortnite

Hocam yeni mekaniklerle oyunu çöp etmişler fortnite'ın kendine has bi mekanıkleri görüntüsü vardı şimdi ise oyun biraz daha grafik kalitsi artırılmış steam pubg olmuş tabi ricai ise yeni oyun kendi bitişini hazırlamışş
  10. M

+Fortnite Olmuş Zortnite

Yeni gelen chapter 5 ile oyunun bitiş startını vermişler bu nasıl bir mekaniktir ya çöp olmuş oyun
  11. M

Anakartımda rgb kaontrolcü yokk?

Anakartım tuf gaming b450 plus 2 rgb kontrolcü göremedim sıvı sogutucu alıcam rgb kablolarını nereye bglamalım benim aklımdan geçen kasanın arkasında bulunan ana kontrolcüye takmayı düşünüyorum nasıl yapmalıyım ? Acil yardımm
  12. M

Epic Games Çöktü Mü?

Genel bir sorun bizde giremiyoruzz
  13. M

Anakartımda rgb kontrolcü yok ?

Anakartım tuf gaming b450 plus 2 rgb kontrolcü göremedim sıvı sogutucu alıcam rgb kablolarını nereye bglamalım benim aklımdan geçen kasanın arkasında bulunan ana kontrolcüye takmayı düşünüyorum nasıl yapmalıyım ? Acil yardımm
  14. M

James Donkey 512gb m2 ssd kırmızı ışık yanıp sönüyor

Bende de aynı ssd var belkide depoloman dolmak üzerdir bu konu hakkında tam bir fikrim yok malaseff
  15. M

Sıvı sogutma Rgb kabloları nereye baglanır?

Sıvı sogutmanınm rgb kablolarını kasanın arkadaki ana kontrolcüsüne mi takıcagım bilmiyorum yardım lazım
Geri