MenDukSee isimli üyenin son içerikleri

1. MenDukSee

Öneri Online hayatta kalma oyunu ariyorum

Teşekkür ederim bro güzel gibi duruyo ama boyutu biraz fazla bakicam 1743599420 Aklıma gelmemişti kesinlikle bakicaz teşekkürler hocam
  2. MenDukSee

Öneri Online hayatta kalma oyunu ariyorum

The forest gibi muck gibi arkadaşımla 2 kişi oynayabilecegimiz hayatta kalma oyunu arıyoruz boyutu ve fiyatı düşük olursa daha iyi olur
  3. MenDukSee

Bu anakarta (anakartı yazamıyom) R7 240 takarsam sorun yaşar mıyım

Teşekkür ederim hocam bütçem buna el veriyor aynı fiyatta farklı bir öneriniz varsa dinlemek isterim
  4. MenDukSee

Bu anakarta (anakartı yazamıyom) R7 240 takarsam sorun yaşar mıyım

Anakartım ekteki gibi bu anakarta R7 240 taksam sorun yaşar mıyım yaşayacaksam nasıl bir anakart gerekli
  5. MenDukSee

pentium 4 işlemciye ekran kartı önerisi

Bu şekilde hocam bayramdan 3 5 bişey çıktı en verimli şekilde kullanmaya çalışıyorum
  6. MenDukSee

Teşekkür ederim radeon almak daha mantıklı gibi geldi bana
  7. MenDukSee

İşlemcim Pentium 4 3.00 gHz işlemcime ekran kartı almak istiyorum öneri alabilirsem çok iyi olur.
  8. MenDukSee

Öneri Dead Cells benzeri MOBİL oyun önerisi

Dead Cells'i mobilde oynadım çok beğendim bu tarz mobil oyunlar arıyorum şimdiden teşekkürler
  9. MenDukSee

Pixel oyun önerileri

To the Moon'u oynadım diğer oyuna bakıcam saol 1625497489 Pixark sistem istiyo kanka gt220 var yinede saol. 1625497729 Pixel Strike hoşuma gitti bakacağım teşekkürler.
  10. MenDukSee

Pixel oyun önerileri

Bilgisayarım çok kötü pixel her bilgisayarın açacağı Stardew Valley,Terraria,Starbound tarzı pixel oyunlar arıyorum.Yardımcı olursanız mutlu olurum.
  11. MenDukSee

Yardım LOL düşük fps sorunu :(

LoL de fps artıracak önerileriniz varsa lütfen yardımcı olun, bilgisayarım patates ama LoL sistem gereksinimlerini karşılıyor buna rağmen LoL'de 20-30 arası fps alıyorum.
  12. MenDukSee

Oyun Tavsiyesi 2D 3D farketmez Açık dünya boss kesmeli

Farmvilleyi falan mı diyosun ben de geçtim o zamanlardan 1615801883 Serious Sam serisine baktım baya beğendim oyuna bir göz atacağım teşekkürler.
  13. MenDukSee

Stardew valleyi deneme şansım oldu ve olumlu deneyimlerim olmuştu tekrar oynarım teşekkürler. Bu arada minecraft pcde kasma yapıyor. 1615801503 Diğer bazı forumlarda böyle bir olay yaşamıştım ondan dalga geçmeyin yazdım.
  14. MenDukSee

Arkadaşlar Terraria tarzı açık dünya boss kesmeli oyunlar olursa sevinirim zorluk farketmez Dark Soulsları denedim. Sistem: İntel Pentium 4 640 3.00 Ghz GT220 ekran kartı 4GB Ram 64 bit Windows 7 (Dalga geçmeyin lütfen)
Geri