Ben itemsatışta hesap satımı yaptım ve paramı çekmek istedim. Ancak hesabımı doğrulamamı istedi benden site. Ben de doğrulamayı uyguladım ama doğru mu yanlış mı bilemiyorum. 6 saattir doğrulanmasını bekliyorum. Param orada mı kaldı yoksa bir şeyi mi yanlış yaptım? 6 saat sürmemesi lazım.
Telefonumu bilgisayara usb tethering olarak bağlıyorum. Daha öncesinde bu kadar olmuyordu ama son 2-3 haftadır 10 dakikada bir kopmalar başladı. Nasıl önüne geçilir bu durumun?
Hocam ddr5 olduğunu nerden anlarım? İnternette DDR ile alakalı bilgi verilmemiş ondan dolayı almaktan çekindim. Eğer ddr5 ise kesinlikle o para verilir.
Emin misiniz? arada 1k tl fark var g770 modeli daha ucuz hem de. Sadece işlemci farkı var ama fazla etkileyeceğini düşünmüyorum. 3050Ti'ı fazlasıyla besler.
Peki g770 modeli hakkında ne düşünüyorsunuz? Fiyatını hak eder mi alınır mı?
1665091311
https://www.hepsiburada.com/casper-excalibur-g7701140-bvl0x-b-intel-core-i5-11400h-16gb-500gb-ssd-rtx3050ti-freedos-156-fhd-tainabilir-bilgisayar-p-HBCV00000B7X1D?url_src=and-product-detail
Bundan bahsettim.
Arkadaşlar bu bütçelerde laptop arıyorum. Yapacağım şeyler kodlama, 3d oyun tasarımı (başlangıç seviyesinde) ve ara sıra oyun oynamak. 3-4 sene götürsün başka bir şey istemem :D.