Aylar sonra tekrardan selamlar yaz dönemi boyunca sorunum çözülmemişti sebebi de Türk Telekom saha ekiplerinin gelmeyişiydi. Geçen haftalarda tekrardan destek talebi açtım ve Turknet bir ekip yolladı eve gelip modemden sinyal gücüne bakıp isyanımda haklı olduğumu gördü sinyaller zayıftı...
Merhaba herkese
Daha öncesinde Türk telekom kullanıcı idim ev interneti paketim 35mbps' e kadar olan vdsl paketi idi. Fakat hızım sürekli 18-19-20-22 aralarında seyrediyordu. Çeşitli operatörlerin sitelerinden altyapı sorgulaması yaptığımda alabileceğim max hız 68 olarak gösteriyordu.( turknet...
bu sorunu bende yaşıyorum söylenen her yöntemi denedim hala olmadı
silip tekrar yükledim
uninstal pro ile sildim yükledim olmadı
görev yöneticisinden kapatıp açtım filan her şeyi yaptım yani olmadı lütfen yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba dün yaşadığım sorundan bahsetmek istiyorum. Opera Gx kullanmaktayım uzun bir süredir ve dün bir sorunla karşılaştım. Operayı açıyorum açılıyor fakat ekranıma gelmiyor simge durumunda kalıyor.
Alt+Tab yaptım
Windows+Tab yaptım.
Programı kaldırıp tekrar yükledim.
Görev yöneticisinde...
Merhaba bir süre önce bir laptop aldım win10 yükleyip tüm sürücüleri güncelleştirdim ağ bağdaştırıcıları dahil. Fakat bir kaç gündür wifi olmasına rağmen laptop kendi kendine bağlantıyı koparıyor. Sürücüye tekrar baktım yeni bir güncelleme mi var diye fakat hala güncel. Oyun oynarken ara ara...
Merhabalar öncelikle kendime Asus marka laptop alacağım ve oyun odaklı kullanacağım. Bu sebeple TUF serisi mi önerirsiniz ROG serisi mi? Fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.