Mente isimli üyenin son içerikleri

1. Mente

Altyapımın değerlerinde internet hızı alamıyorum

Aylar sonra tekrardan selamlar yaz dönemi boyunca sorunum çözülmemişti sebebi de Türk Telekom saha ekiplerinin gelmeyişiydi. Geçen haftalarda tekrardan destek talebi açtım ve Turknet bir ekip yolladı eve gelip modemden sinyal gücüne bakıp isyanımda haklı olduğumu gördü sinyaller zayıftı...
  2. Mente

Destek talebi açtım ama yavaş işliyor işlemler malesef. Bakalım kabloyu değiştirtebilirsem cevap olarak yazıcam tekrar.
  3. Mente

değiştirmek için Turknete yazıcam eğer değişirse düzelme veya düzelmeme halinde tekrardan buraya cevap olarak yazıp sizleri bilgilendiricem.
  4. Mente

kablonun değişmesini mi talep edeyim diyorsun?
  5. Mente

söylediğin margin bu sanırım
  6. Mente

Merhaba herkese Daha öncesinde Türk telekom kullanıcı idim ev interneti paketim 35mbps' e kadar olan vdsl paketi idi. Fakat hızım sürekli 18-19-20-22 aralarında seyrediyordu. Çeşitli operatörlerin sitelerinden altyapı sorgulaması yaptığımda alabileceğim max hız 68 olarak gösteriyordu.( turknet...
  7. Mente

Opera Gx ekranıma gelmiyor

Sorun çözüldü opera gxi silerken tüm kişisel bilgilerimi sildim yükledim düzeldi sanırım bir bug oluşturmuş aynı sorunu yaşayanlar deneyebilir.
  8. Mente

Opera GX Sorunu Lütfen Yardım edin

bu sorunu bende yaşıyorum söylenen her yöntemi denedim hala olmadı silip tekrar yükledim uninstal pro ile sildim yükledim olmadı görev yöneticisinden kapatıp açtım filan her şeyi yaptım yani olmadı lütfen yardımcı olursanız sevinirim
  9. Mente

hayır tek ekran kullanıyorum
  10. Mente

Merhaba dün yaşadığım sorundan bahsetmek istiyorum. Opera Gx kullanmaktayım uzun bir süredir ve dün bir sorunla karşılaştım. Operayı açıyorum açılıyor fakat ekranıma gelmiyor simge durumunda kalıyor. Alt+Tab yaptım Windows+Tab yaptım. Programı kaldırıp tekrar yükledim. Görev yöneticisinde...
  11. Mente

Wi-Fi kopma sorunu yaşıyorum yardım lütfen

Merhaba bir süre önce bir laptop aldım win10 yükleyip tüm sürücüleri güncelleştirdim ağ bağdaştırıcıları dahil. Fakat bir kaç gündür wifi olmasına rağmen laptop kendi kendine bağlantıyı koparıyor. Sürücüye tekrar baktım yeni bir güncelleme mi var diye fakat hala güncel. Oyun oynarken ara ara...
  12. Mente

ASUS ROG? VS ASUS TUF MU?

Merhabalar öncelikle kendime Asus marka laptop alacağım ve oyun odaklı kullanacağım. Bu sebeple TUF serisi mi önerirsiniz ROG serisi mi? Fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
  13. Mente

Cortana sorunum hala düzelmedi

evet düzeldi teşekkür ederim.
  14. Mente

yaptım hatta dc oturumumu kapattım olmadı 1618169850 şuan sustu dc oturumumu açıp ses bölümüne girince sustu kendi kendine
  15. Mente

windows orjinal dc var di_vao #4521
Geri