Kardeşim PC açtığı anda Google Chrome gibi uygulamaları bastı aniden sonra PC çöktü ve karşıma hep otomatik onarım geliyo güvenli mod ile açmaya çalışsam karşıma Gine otomatik onarım geliyo bu bilgisayarı sıfırlaya basam bile karşıma kişisel bilgisayarınızı sıfırlarken sorun yaşadık diye yazı...
Ben aylarca RX 580 8 GB ekran kartı kulanan kişi olarak mutluyum önceden GTX 960 kulanıyordum ve nivida sadece teklonoji satıyo gtc 960 4000 TL ve RX 580 aynı fiyata am performans konusunda arasında dağlar gibi fark var ve ciden saf güç konusunda AMD bence daha iyi
1737232485
Bence...
2 elden aldım 2800 TL aldım bide furmak testi yapınca 70 C sabit kaldı 10 DK ve 63 ile 60 FPS arası veriyor bide driver kurdum ama ayarları var sayılan şekilde kullandım optimizasyon yapmadım bukadar
Minütörüm fhd 180 Hz monütör bide ekran kartım MSI GTX 960 2 GB bide neden etrafta yeşil notalar var bilmiyorum yardımcı olurmusunuz hem çözünürlük hem Hz değiştiremiyorum
6 GB sata Windows kurulmuş olarak geldi ama o sata çıkartım HDD kartı taktım önüme böyle bir ekran geldi bios yada boot menü gibi yerlere asla giremedim del tuşuna hızlı baş çek yapsam da F12 yaptım ama açılmadı ve bunu 20 fazla yaptım olmadı yardımcı olurmusunuz
Peki bu fiyata en iyi bu monitörmü ? Bide birtane buldun https://www.epey.com/monitor/gameon-gops24180ips.html ama satılan yerler nekadar güvenilir tartışılır