menWe isimli üyenin son içerikleri

1. M

Hem oyun hemde yazılım için leptop önerisi 17.000tl

en falaz 17.000 TL vere biliriz üstü olmaz 2 elden temiz sorunsuz leptopta olur
  2. M

Monütörümde ghosting varmı?

Bu mönütörde ghosting varmı? Marka ise MSI gf2412f 1739658257
  3. M

Windows otomatik onarım hatası

Yapmam gerekenleri yapsam eğer olmasa zaten USB gidip Windows yükleyip formatliyacam
  4. M

Anlamadım
  5. M

Kardeşim PC açtığı anda Google Chrome gibi uygulamaları bastı aniden sonra PC çöktü ve karşıma hep otomatik onarım geliyo güvenli mod ile açmaya çalışsam karşıma Gine otomatik onarım geliyo bu bilgisayarı sıfırlaya basam bile karşıma kişisel bilgisayarınızı sıfırlarken sorun yaşadık diye yazı...
  6. M

Yardım AMD Ekran Kartı Alınmaz Mı?

Ben aylarca RX 580 8 GB ekran kartı kulanan kişi olarak mutluyum önceden GTX 960 kulanıyordum ve nivida sadece teklonoji satıyo gtc 960 4000 TL ve RX 580 aynı fiyata am performans konusunda arasında dağlar gibi fark var ve ciden saf güç konusunda AMD bence daha iyi 1737232485 Bence...
  7. M

Yayıncı mikrofonu önerisi lazım

Bu fiyata en iyi fiyat performans mikrofon lazım
  8. M

Asus Dual Rx 580 8 GB furmak testi

2 elden aldım 2800 TL aldım bide furmak testi yapınca 70 C sabit kaldı 10 DK ve 63 ile 60 FPS arası veriyor bide driver kurdum ama ayarları var sayılan şekilde kullandım optimizasyon yapmadım bukadar
  9. M

Çözüldü✓ Ekran kartım bozuldumu acil

Evet sağol acımız büyük
  10. M

Çözüldü✓ Ekran kartım bozuldumu acil

aygıt yöneticisi gözükmüyor GTX 960 ama ekranda vöyle bozulmalar var nasıl düzeltılir neyden kaynaklı ekran kartım böyle gösteriyor
  11. M

Neden çönürlük değiştiremiyorum

Minütörüm fhd 180 Hz monütör bide ekran kartım MSI GTX 960 2 GB bide neden etrafta yeşil notalar var bilmiyorum yardımcı olurmusunuz hem çözünürlük hem Hz değiştiremiyorum
  12. M

HDD nasıl Windows kuracam

Bide o sata Windows bozuktu
  13. M

HDD nasıl Windows kuracam

6 GB sata Windows kurulmuş olarak geldi ama o sata çıkartım HDD kartı taktım önüme böyle bir ekran geldi bios yada boot menü gibi yerlere asla giremedim del tuşuna hızlı baş çek yapsam da F12 yaptım ama açılmadı ve bunu 20 fazla yaptım olmadı yardımcı olurmusunuz
  14. M

Kıyafet animasyonu nasıl yapılır

Merhaba karakteri hiçbir effek olmadan kıyafet dalgalanması ve saç dalgalaması nasıl yapılır ve ya çizim adımları nelerdir
  15. M

Çözüldü✓ Monütör önerisi lazım

Peki bu fiyata en iyi bu monitörmü ? Bide birtane buldun https://www.epey.com/monitor/gameon-gops24180ips.html ama satılan yerler nekadar güvenilir tartışılır
Geri