MeoWSooN isimli üyenin son içerikleri

1. MeoWSooN

Bluetooth kulakiçi kulaklık önerisi

poco x6 pro yakında iphone a geçiş yapacam 1743327439 poco
  2. MeoWSooN

Bluetooth kulakiçi kulaklık önerisi

airpords pro 2 yi deneyimledim kulaklığın ses kalitesini ve ancsini çok beğendim bütçem belki bu kaliteyi sunamyabilir ama olabildiğince yakın bir kalitede kulaklık önerirseniz sevinirim önceliğim ses kalitesi ve ancsi benim aklımda redmi buds 6 pro var ama ses kalitesinden korkuyorum
  3. MeoWSooN

Telefon karanlık modda kırmızı renk sorunu

İos tema var saat görünümü vesayle daha guzel oluyor
  4. MeoWSooN

Telefon karanlık modda kırmızı renk sorunu

Telefonumda karanlık modda iken siyah yerlerin özellikle Google uygulamalarını kırmızı olduğunu fark ettim diğer uygulamalarda da bu sorun vardır 1722020306 Örnekler fotoğrafta göründüğü gibi
  5. MeoWSooN

Bilgisayarim ne kadar eder

Artık zevk alamıyorum eskisi gibi oyunlardan pc imi satmaya karar verdim ne kadar eder Anakart asus prime h610-m-a İşlemci i3 12100f Ram xpg gammix d30 8+8 3200mhz Gpu Amd Asus rog rx5700xt Psu zalman magefox 600w Depolama 256 samsung m2 ssd+500gb 7200rpm samsunh hdd Monitör Asus tuf 24 inc 165...
  6. MeoWSooN

Yardım Rx 480 sürekli kapanma sürekli hata

Aynen öyle 480 sıkıntı zaten ama fiyatı da çok ucuzdu 1 ay önce 800 tl ye almıştım undervolt yapmayı da denedim dediğim gibi sorun büyük ihtimal soğutucuda undervolt yaptığımda da çalışıyor ama oyun furmark ve benzeri bir programa girince görüntü gidiyor
  7. MeoWSooN

Defalarca denedim ve herşeyi denedim hiçbir şekilde çözülmedi bilgisayarcıya gitmeden önce eski soğutucuyu taktım son kez test edeyim derken eski haline döndü kart 1715713389 Yani problem donanımsal büyük ihtimal xigmatek soğutucu yüksek ihtimal birşeyi iletemiyor ama neyi bende çözemedim
  8. MeoWSooN

Geçen hafta cuma günü ssd ve xigmatek vd924 ekran kartı soğutucusu aldim ekran kartım amd rx 480 4gb tek fanlı model olduğu için kasa içinde cehennemi yasiyordu önceden bugün ssd ve soğutucu elime ulaştı önceden rdr2 fln oynamıştım ama ekran kartı fazla isindigindan en fazla 10-20 dk...
  9. MeoWSooN

Ekran kartına soğutucu takmak

Hocam mx4 ile bakımını yaptım satıcı da mx4 ile yaptım demişti çok ısınınca bende yapayım dedim sonuç aynı yine
  10. MeoWSooN

Geçen hafta furmark 85 dereceye kadar çıkıyor
  11. MeoWSooN

Geçenlerde Amd Radeon rx 480 4gb ekran kartı aldim ama ekran kartı çok ısınıyor yüksek grafikli oyunlara girince özellikle acaba bu ekran kartına ekstra bir soğutucu takılabilir mi 1712482115 Tek fanlı
  12. MeoWSooN

Android Telefon önerir misiniz?

Kamera ve oyun u derte etmiyorsan 11 pro al
  13. MeoWSooN

67w 10 proda da var yuzdelikli sarj 67w da geliyor 1711919780 Kasası tabikide 11 pronun daha güzel ama el yoracak düzeyde bir kalınlığı var haberiniz olsun 1711919820 Ve gerçekten abartmıyorum kamera rezalet ötesi 1711919939 Galiba 67w yokmuş
  14. MeoWSooN

Geçenlerde anneme rn10 pro aldım kendimede rn 11 pro aldım rn 11 pro kamera tarafında 60 fps hiçbir çözünürlükte çekemiyorum ekstra olarak kamera kaliteside kötü işlemci konusunu hiç açmayacam rezalet bi işlemci var keşke kendimede 10 pro alsaydım 1711919582 Tüm oyunlar bende kasarken rn10...
  15. MeoWSooN

Redmi note 10 pro al temiz redmi note 11 lere yönelme asla
Geri