Msi 520m pro anakartim var sistemi apu olarak 1-2 ay kullandım ekran kartı alıp taktım fakat sistem 16 gb ram 2 gb ram hala kayip 14 olarak gözüküor nasıl halledebilirim yardımcı olursaniz sevinirim.
Vga girişli bi monitörum var yeni pc topladım fakat 1-2 sene monitör alamicam ful hd monitörum var onun için display veya hdm dönüştürücü önerisinde bulunursanız sevinirim bütçem max 300
Teşekkürler kral yani bı sıkıntı çıkarmaz normal olarak işimi görür diyosun peki bitane de asus tuf gaming rx5700 buldum sence xt modelini mi almaliyim yoksa düz halinimi güç tuketimi olarak birazdaha az daha sağlıklı olurmu yada bi fark olmaz diyosan xt yi düşüncem
Güç kaynağım bu şekilde ikinci el ekran kartı bakıyorum uygun fiyatli temiz rx 5700 xt buldum ama psum uygun değil galiba desteklermi yoksa alternatif ekran kartı ne takabilirim sisteme
Rx5700 xt buldum bitane temiz ama power suply konusunda sıkıntı cekermiyim bi yardımcı olursaniz cok sevinirim arkadaşlar Fsp hyper 550 pro 80 plus güç kaynağı var işlemcim ryzen 5 5600g
İlanlarda geziniyodum gtx 1080 ti ye denk geldim oldukca eski bi kart oldu günümüz için ama YouTubedan fps değerlerine bakınca performans olarak idare eder olduğunu gördüm sizce eski olsada alınır mi yoksa miladı doldumu https://shbd.io/s/SyBRowBI
Doğrusu apu sistemi bianda aldım sorun çıkarır mi çıkarmaz mi diye dusunmeden fiyatı sıfır garantili sistem için uygun geldi tüm parçaları ikinci el garantisi bitmiş bi sistem alacağima ekran kartinci ikinci el alırım dedim 5600xt takasim vardı sonra forumlarda lanet edenleri gördüm hep...
Apu sistemde henuz bı sıkıntı yasamadim şuan apu sistemle Minecraft fln oynuyodum sistem kararlı ve iyi çalışıyo ama watman yersem diye korkuyorum amd ekran kartlarında 6000 bin serisinden öncekiler hep sıkıntılı yorumlarını gördüğüm için yoksa fp olarak cok iyi kartlar
Sistem özelliklerim belli usta ilk sayfada yazio bi kontrol edip yazabilirsen sevinirim fiyatina gore rx 5700 serisi cok iyide watman hatasi almak istemiyorum oyuzden dediğin gibi gtx 1600 serisi pahali olsada sürekli watman yada sıkıntı yasamaktan iyi gelio bide pisasaya hakimsin baya ekran...