meraklitursucu isimli üyenin son içerikleri

1. M

Satılık xbox series x hesapla beraber

35 ben demedim de 20 çok komik oldu be ya :D
  2. M

Kasa camı açık mı kapalı mı kalsın

kasanın ısısından monitöre bir şey olmaz tozu al camı aç bana göre farklı fikirler verecek olabilir.
  3. M

hocam hesap gamepass ultimate sene sonuna kadar ödeyeceğim. Çocuklar pc de kullanıyor bu sebeple ama xbox a bakan pek yok. Birçok oyun oynanabiliyor.
  4. M

Kasa camı açık mı kapalı mı kalsın

açık kalsın tabi ki
  5. M

selamlar xbox series x hesabımla vericem 2 tb 1+1 ekstra disk ile 2 kol ve şarj cihazı var çok temizdir evde kullanıldı ne kadar eder sizce ?
  6. M

Bilgisayarcı nasıl para kazanıyor

bizim burada bir bilgisayarcı var sorunu az buçuk anladıgım halde çözüm sağlayamadıgım için (lehim gerekiyor diye) götürmek durumunda kaldım ancak kasayı getir götür yoruldum yaşda var bana orada çalıştıgını gösterdi bende 1000 tl verdim kasayı aldım eve getirdim yine çalışmadı aradım açmadı...
  7. M

Selam 2.5 milyona kadar bir yazlık

selamlar yazlık arıyorum denize yakın veya havuzlu ama hep o rakama karasu çıkıyor tabi ilan vermeyen veremeyen bir sürü insan var o sebeple fikir için sordum
  8. M

Yardım Sahibinden anakart alırken dolandırıldım

dolapta da çok dolandırıcı var şikayet ediyorum ama bir şey olmuyor
  9. M

.

bir baba olarak yazdıklarından utandım inş görmez birgün . Babanı kaybettiğinde değerini anlarsın. Benim de oglum var ve benzer problemleri yaşıyoruz sıfır samsung almama rağmen 5 ay sonra iphone istedi ve çok diretti ama almadım çünkü alsam 6 ay sonrada yeni modelini isteyecekti . o da bütün...
  10. M

Selam 2.5 milyona kadar bir yazlık

selamlar 2.5 milyona kadar yazlık arıyorum ama %99 karasu çıkıyor sizce almalı mıyım buradan yoksa farklı alternatif olabilir mi yada hiç almayayım mı ?
Geri