Bayram için kıyma makinesi almaya karar verdik uzun vade de daha iyi olur diye. En az 3-4 yıl götürecek makine var mı? Kroniği, sorunu az olan.
Benim bulduklarım;
Tefal HV8 Pro.
Fakir torque profesyonel 1800W.
Harwell strong 2600W.
Musul'lu MT-G1800M / MT-G2700M
Victus 16 cihazım için omuz çantası lazım, sırt çantam var ama sevmiyorum. Bütçem 1000-1500TL arası. Darbelere karşı dayanıklı olması 1. önceliğim.
Suya biraz dayanıklı olsa yeterli.
Huawei tabletler kaliteli bana göre tabii google desteği gerçekten büyük bir eksi yazdırıyor onun harici kaliteli ve hızlı hissettiriyor bence. Poco tabletlere bakabilirsiniz hocam, xiaomi pad 7 iyiydi diye hatırlıyorum ama fiyatı hakkında bilgim yok.
iade için banka daha hızlı olacaktır ama unutma steam hesabın banlanabilir, banı açmak içinde kullandığın kartın bilgilerini felan unutma yeterli olacaktır.
bakınca fps düşüşü normal hocam dc yi açtığınız vakitte kullanım %90 lara rahat çıkıyor ee böyle olunca da düşüşlere sebep veriyor Chrome gereksiz fazla ram kullanıyor onu unutmayalım.
Para lazım, bundan kaynaklı elimden çıkarmak istiyorum. SSD Kutusu almıştım öyle kullanıyordum. Güncel durumu da bu şekilde ne kadara satabilirim? Kutusu yok kutusuz şekilde Vatandan almıştım.