merbaamet isimli üyenin son içerikleri

1. M

🔥İndirim Steam Sonbahar İndirimleri 2026

180 saatim var bazen cidden sarıyor bazen hiç ama şu sıralar girme hevesim yok diyebilirim 100-120 saat oynatır fazlasını bilemiyorum. son olarak harita konusun da cidden haklısınız ondan dolayı ara da HW veya Rally haritasına girmek iyi oluyor. 1791144348 Şuan değmez gibi hocam elinizde FH5...
  2. M

🔥İndirim Eneba Doom Eternal Kod, (Microsoft Store İçin) 40 TL!

ya da prime a abone olarak alabilirsiniz süresi geçmediyse.
  3. M

Steam'den Aralıklı Şekilde Oyun İndirme

Bir sorun olacağını sanmam hocam, vakti zamanında bir oyunu 1 hafta da indirdiğimi bilirim. Ara ara da format atan biriyim Forza 4-5 gibi oyunları 2-3 gün aralıklarla indiriyorum. Tek diyeceğim oyun indikten sonra dosya bütünlüğünü doğrula yap yeterli olacaktır.
  4. M

Yardım F/P Oyuncu Koltuğu Önerisi

İlk hafta kokusu ağır cidden hocam pis mi bana göre değil ama odayı çok rahat sarıyor, evde olduğum süre boyunca hep camı açık bıraktım odanın bide işte oda kokusudur vs vs öyle geçti.
  5. M

Bende de aynı durumdu hocam şükür aldım şuan belim daha rahat en azından. Xmax markasını şahsen ben duymadım hiç, yapı olarak aynı duruyor tek fark ayak desteği sanırım. Titanın 7.9K ya kupon olursa 7.5'a falan da düşebiliyor fiyatını hak ediyor bence.
  6. M

Şuan bunu kullanıyorum rahat bana göre, ilk geldiği zaman depoda kaldığı içinmidir nedir bir koku vardı öyle böyle derken şuan bir koku kalmadı. Bende şuan gıcırtı sol tarafından geliyor da üşeniyorum rahatsız etmediği için. Onun harici bana göre fiyatına değer.
  7. M

7.000 TL'ye Kadar Airfryer Önerisi

Ev için 7.000 TL bütçeyle bir airfryer arayışındayım. İlk başta 1.600 TL bandındaki schafer thermochef XL gibi çok uygun fiyatlı modellere baktım. Şu an aklıma en çok yatan cihaz Philips 5000 serisi xxl HD9285/96 modeli. Bütçeyi bir tık aşabilirim sorun yok.
  8. M

İkinci El Satışlarda Vergi Dönemi Başladı: Resmî Gazete Yayımlandı

İlk 3 sonra 2 sonra 1 diye diye gidecek büyük ihtimalle, yurtdışından alınan ürünlere yaptıkları gibi.
  9. M

M.2 SSD Me W11 Kuramıyorum?

Cihaz modeli neydi hocam
  10. M

M.2 SSD Me W11 Kuramıyorum?

SSD değil de tekrar kurulum yapın hocam usb ye bazen bende de öyle oluyordu.
  11. M

Kulak İçi Kulaklık Önerisi

Babam için kulak içi kulaklık bakıyorum, istediğim özellikler mikrofonu iyi olsun biraz da dayanıklı olsun düşmeye vs. Huawei daha fazla ilgimi çekiyor aslında. Galaxy de kullandığı telefon samsung olduğu için düşündüm. Baktığım modeller; Huawei FreeBuds 6i Samsung Galaxy Buds FE
  12. M

Kulaküstü Kulaklık Önerisi

Merhabalar, Kulak üstü bakıyorum aktif kullanacağımı pek sanmam şahsen. Çoğunlukla spor da kullanırım evde de 1 saati geçer geçmez şekilde kullanırım. Yani günde 5-6 saat kullanımım olabilirim duruma bağlı olarak. Aklımda olan modeller Anker Life Q20i JBL Tune 720/730BT QCY H3 Pro Hiç kulak üstü...
  13. M

Ptm7950 Alternatifi Pcm8990 - 349,20tl (+Kargo)

Laptop için alınır mı? Termal macununu yeni değiştirdim de kalitesiz diye içime sinmiyor.
  14. M

Yardım Yurtdışında Olsam Bile Oyunlarda Nasıl TL ile Ödeme Yaparım?

kodla anlarım da kartla da mı hata veriyor hocam.
Geri