merbaamet isimli üyenin son içerikleri

1. M

Hangi laptop soğutucusu almalıyım

Düz aliminyüm stand al daha iyi olacaktır. Fanın verdiği 1-2 derece fark olacaktır.
  2. M

Forza Horizon 6 İlk Bakış Videoları Yayınlandı!

Yaz festivalinde belki düşer hocam. Ek haritalar vs için dedim aslında hocam, araba almak kolay ilk 1 aydan sonra.
  3. M

Forza Horizon 6 İlk Bakış Videoları Yayınlandı!

Güzel olmuş bence ama fiyat olarak hala pahalı buluyorum 84$. (FH oyunlarında Deluxe almak her zaman daha mantıklı olduğu için.)
  4. M

400 Bin TL Limitli Kredi Kartı Borcu İçin Yardım

Hocam ödemeyeceksiniz 2-3 ay tabii o sıra da faiz binecek sonra zaten banka sizi aramaya başlar yapılandırma vs için, ama kredi notunuzu büyük derece de etkiler bu olay.
  5. M

Yardım Asus tuf gaming fx705du ile ddr5 sistem takası mantıklı mı ?

Hala iş görür bence hocam ama üste ne kadar verecek o önemli.
  6. M

Microsoft Store'a Bakiye Yüklemek İstiyorum Nasıl Yapabilirim

ha öylesinden mümkün değil hocam.
  7. M

Microsoft Store'a Bakiye Yüklemek İstiyorum Nasıl Yapabilirim

Ödeme yöntemi ekle diyip kod kullan dediğiniz zaman ekleyiyorsunuz.
  8. M

11000TL'ye kadar uzun yıllar dayanacak kıyma makinesi önerisi

Bayram için kıyma makinesi almaya karar verdik uzun vade de daha iyi olur diye. En az 3-4 yıl götürecek makine var mı? Kroniği, sorunu az olan. Benim bulduklarım; Tefal HV8 Pro. Fakir torque profesyonel 1800W. Harwell strong 2600W. Musul'lu MT-G1800M / MT-G2700M
  9. M

16" laptop için omuz çantası önerisi

Victus 16 cihazım için omuz çantası lazım, sırt çantam var ama sevmiyorum. Bütçem 1000-1500TL arası. Darbelere karşı dayanıklı olması 1. önceliğim. Suya biraz dayanıklı olsa yeterli.
  10. M

Yardım Kaliteli Leptop önerisi lütfen

ne yapacağınıza bağlı ama iyidir işlemcisi forumda sıcak fırsatları takip edin hocam 5060-5070 düşebiliyor bütçenize
  11. M

Epic gameste oyun alanlar bir daha düşünsün

illegal işlem? yılladır kullanır indirimlerde bazen oyun alırım bir sorunla karşılaşmadım bu zamana kadar.
  12. M

Lenovo tabletler nasıldır?

Huawei tabletler kaliteli bana göre tabii google desteği gerçekten büyük bir eksi yazdırıyor onun harici kaliteli ve hızlı hissettiriyor bence. Poco tabletlere bakabilirsiniz hocam, xiaomi pad 7 iyiydi diye hatırlıyorum ama fiyatı hakkında bilgim yok.
  13. M

Steam hesabım çalınmış 15bin tl gitti yardım

iade için banka daha hızlı olacaktır ama unutma steam hesabın banlanabilir, banı açmak içinde kullandığın kartın bilgilerini felan unutma yeterli olacaktır.
  14. M

Anormal Fps düşüklüğü.

bakınca fps düşüşü normal hocam dc yi açtığınız vakitte kullanım %90 lara rahat çıkıyor ee böyle olunca da düşüşlere sebep veriyor Chrome gereksiz fazla ram kullanıyor onu unutmayalım.
  15. M

Anormal Fps düşüklüğü.

Ocak ekran kartı güncellemesini yaptıysanız ondan kaynaklı olma ihtimali de var.
Geri