merbaamet isimli üyenin son içerikleri

1. M

❌İndirim Bitti! Wd Mypassport 4Tb Usb Hdd 5700TL amazon 5 mayıs

Veri yedeklemesi olarak kullanıp köşeye atacağım hocam. Aktif kullanım yapmayacağım. Hatta elimde olan SSD de sadece 1TB veri yazmışım 1 yıllık kullanımda.
  2. M

20-24TB da çok fazla hocam. 1TB SSD ile fiyatı aynı ama ömrü aynı mı ondan merak ediyorum. Satmayı düşündüğüm SSD'yi veri yedeklerim için kullanıyorum.
  3. M

Alınır mı? Veri yedekleme vs için uzun süre dayanır mı yani. Elimde ki SSD yi satıp almayı düşünüyorum.
  4. M

Yardım Forza 5 harita yüklenme sorunu

hocam bende tüm özellikler kapalı oluyor çoğunlukla ama bu sorun bende de oluşuyor anlamadığım şekilde. 1777847574 Sanmam hocam aynı sorun bende de var. Ekran kartı modeliniz nedir?
  5. M

Hangi laptop soğutucusu almalıyım

Düz aliminyüm stand al daha iyi olacaktır. Fanın verdiği 1-2 derece fark olacaktır.
  6. M

Forza Horizon 6 İlk Bakış Videoları Yayınlandı!

Yaz festivalinde belki düşer hocam. Ek haritalar vs için dedim aslında hocam, araba almak kolay ilk 1 aydan sonra.
  7. M

Forza Horizon 6 İlk Bakış Videoları Yayınlandı!

Güzel olmuş bence ama fiyat olarak hala pahalı buluyorum 84$. (FH oyunlarında Deluxe almak her zaman daha mantıklı olduğu için.)
  8. M

400 Bin TL Limitli Kredi Kartı Borcu İçin Yardım

Hocam ödemeyeceksiniz 2-3 ay tabii o sıra da faiz binecek sonra zaten banka sizi aramaya başlar yapılandırma vs için, ama kredi notunuzu büyük derece de etkiler bu olay.
  9. M

Yardım Asus tuf gaming fx705du ile ddr5 sistem takası mantıklı mı ?

Hala iş görür bence hocam ama üste ne kadar verecek o önemli.
  10. M

Microsoft Store'a Bakiye Yüklemek İstiyorum Nasıl Yapabilirim

ha öylesinden mümkün değil hocam.
  11. M

Microsoft Store'a Bakiye Yüklemek İstiyorum Nasıl Yapabilirim

Ödeme yöntemi ekle diyip kod kullan dediğiniz zaman ekleyiyorsunuz.
  12. M

11000TL'ye kadar uzun yıllar dayanacak kıyma makinesi önerisi

Bayram için kıyma makinesi almaya karar verdik uzun vade de daha iyi olur diye. En az 3-4 yıl götürecek makine var mı? Kroniği, sorunu az olan. Benim bulduklarım; Tefal HV8 Pro. Fakir torque profesyonel 1800W. Harwell strong 2600W. Musul'lu MT-G1800M / MT-G2700M
  13. M

16" laptop için omuz çantası önerisi

Victus 16 cihazım için omuz çantası lazım, sırt çantam var ama sevmiyorum. Bütçem 1000-1500TL arası. Darbelere karşı dayanıklı olması 1. önceliğim. Suya biraz dayanıklı olsa yeterli.
  14. M

Yardım Kaliteli Leptop önerisi lütfen

ne yapacağınıza bağlı ama iyidir işlemcisi forumda sıcak fırsatları takip edin hocam 5060-5070 düşebiliyor bütçenize
  15. M

Epic gameste oyun alanlar bir daha düşünsün

illegal işlem? yılladır kullanır indirimlerde bazen oyun alırım bir sorunla karşılaşmadım bu zamana kadar.
Geri