Mercey isimli üyenin son içerikleri

1. M

❌İndirim Bitti! Vodafone Bugüne Özel 500 TL!!!

hocam katıldığımız kesin evet ama sadece indirim iade gibi bir şey gözükmüyor ondan bahsediyordum ben
  2. M

Nasıl yani şuan faturan 500 tl fazla mı ?
  3. M

sanmıyorum sonuçta fatura yansıt özelliğini açıp aldık mesajda geldi : D
  4. M

acaba vodafone pay hesabının olması mı lazımdı bilmiyorum yani değişen hiç bir şey yok mesajlar geldi ama
  5. M

hocam güncel faturama yansımadı sizde ödendi mi güncel faturam duruyor nerden görebiliyoruz
  6. M

Arc 750 Ekran Kartım Da Bi Anda Fanlar Durup Aşırı Isınma ve Kasma Yaşanıyor

kral bende geçti 1 kere yaşadım şuan öyle bi sorun yok yazılımı arkada açık tutma görev yöneticisinden başlangıçtanda kapat
  7. M

Arc 750 Ekran Kartım Da Bi Anda Fanlar Durup Aşırı Isınma ve Kasma Yaşanıyor

reis bendede aynısı oluyordu driver kaynaklı sorun olduğunu düşünüyorum
  8. M

Çözüldü✓ Elektrik gidince bilgisayara internet gelmiyor

Teşekkür ederim işe yaradı.
  9. M

Dağıtıcı kullanıyorum evet ama wifi dağıtıcısı
  10. M

Elektrik gitti geldi internetim başka bilgisayarda var ama kendi bilgisayarımda internet yok çek tak yapıyorum gelmiyor ama normalde düzeliyordu şuan düzelmedi sorun ne acaba?
  11. M

Bu monitörlerden hangisi?

Teşekkür ederim Peki ölü piksel çıkması durumunda iade etmeli miyim?
  12. M

Bu monitörlerden hangisi?

Çoğunlukla FPS oyunları oynuyorum hangisini tercih etmeliyim? öneriniz varsa alabilirim https://www.itopya.com/gigabyte-238-g24f-2-165hz-180hz-oc-1ms-2xhdmi-dp-3xusb-ss-ips-fhd-freesync-premium-gaming-monito_u20017...
  13. M

🔥İndirim İtopya Beyaz Hafta Sonları

Hocam Steelseries Prime aldım da ben Fps oyunu oynuyorum valorant , cs2 Glorious O Minus mouse mu daha iyi prime mı bilen var mıdır?
Geri