arada çok fiyat farkı var bence o fiyata
Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 MLW-D24M-A18PC-R2 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu
bu sıvı sogutucu daha mantıklı
1689343088
sokette sıkıntı çıkmaz degilmi
ID-Cooling SE-214-XT kule tipi sogutucu alcagım anakartım
Gigabyte B450M-H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart ikisi uyumlu mu? ve vento vg 15 fe kasama sıgarmı acaba birde argb modelini alsam sıkıntı çıkarmı bu videoda bahsettigi port bende varmı bilmiyorum argb modeli alsam sıkıntı çıkarmı
ryzen 5 5600 x işlemci
b450mh anakart
rx6700 ekran kartı
vento vg 15fe kasa meşh panel
bütçem fazlasıyla var güzel bir sıvı spgutma yada kule ttpi sogutma önerir misiniz? şuanda sotok fan var ve rdr 2 de işlemci yüzde 30 kullanılıyor 70 civarı lol de yüzde 10 kullanılıyor 80 üstü ısı bunun...
Banada garip geldi umarım sistemde sıkıntı yoktur yuzde 30 da 70 derece yüzde 10 da 81 derece olması nedenini öğrenirsen konuya yazarsanız çok sevinirim umarım kule tipi soğutucu alınca duzelir
Peki rdr de daha çok yük altında olmasına rağmen neden lol de daha sıcak bilmediğim için soruyorum ve arkadaşın dediği kule tipi fanımi kullanıyorsunuz acaba
1689336547
Ve 8 aydır farketmeden bu sıcaklıkta kullanıyorum bir sıkıntı yaratirmi
Ama lol de yük olarak yüzde 11 rdr 2 de yüzde 33 yani mantıken daha çok ısınması gerekmezmi ve bütçe olarak 4 bin butcem var bunu alırsan işi ile ilgili hiç sıkıntın kalma dediğiniz bir sogutu varmi 75 dereceyi geçmesin istiyorum
Boştayken 50 60 arası rdr2 de 70 civarı Star Wars Jedi: Fallen Order da 70 civarı ama lol de çok düşük yük altında olmasına ragmen 82 85 derece arası boştaykende bazen 70 lere çıkıyor bi anda sonra 50 lere geri düşüyor stok fanı kullanıyorum ondan desem rdr2 de sıcaklık lol dekinden düşük napmam...