Selamlar. İPhone 16 kullanıyorum ve 17 pro'ya geçmeyi düşünüyorum. Telefoncularda az bir miktar verip alabiliyorum. Bu kayıtsız telefon kullanma olayı nasıl oluyor? Sonrasında telefonu satmak istediğimde daha ucuza mı alıyorlar bana anlatabilir misiniz?
Bildiğim kadarıyla Türkiye'de üç büyük stadlar ve istanbul havalimanı dışında 5g kullanımı yok. Ama Bağdat Caddesi'nde her seferinde benim telefonum 5g çektiğini gösteriyor. Bu nasıl olabiliyor?
Selamlar, şu an i3 12100F kullanıyorum ve asla yetmiyor bana. i5 13400F (5189TL) ile i5 14400F (4799TL) arasında kaldım. Yani 14400 daha iyi olmasına ramen daha ucuz. Siz hangisini önerirsiniz?
Selamlar, 128gb bir İPhone kullanıcısı olarak asla yer yetmiyor. Fotoğraflar 100gb yer kaplıyor. İcloud 2tb yer alıp telefonda en iyi saklama seçeneğini seçmeyi düşünüyorum ama aklıma birkaç soru var. Ben bu özelliği açarsam fotoğraf çektiğimde icloud'a yükleyecek ya; telefonun şarjı daha mı...
Merhabalar şu an Logitech z407 https://www.logitech.com/tr-tr/products/speakers/z407-bluetooth-computer-speakers.980-001348.html ses sistemi kullanıyorum ve artık biraz daha kaliteli bir şeye geçmek istiyorum. Mackie CR4 aktif monitöre geçmek istiyorum. Ben logitechi direkt bluetooth ile...
Merhabalar evimde superonline 1gbps internet ve verdikleri wifi 6 ex530v modemi kullanıyorum. Ama modem çok kör noktada olduğu için asla o hızları alamıyorum. Ondan dolayı mercusys halo h70x wifi 6 mesh sistemini almayı düşünüyorum. Sizce işe yarar mı...
Selamlar, TP-Link mesh sistem almak istiyorum ve evimin interneti 1000mbps. Deco E4 ile m4 arasında kaldım. E4'ün sadece ethernet portu 100mbps destekliyor, m4'ün 1000. Ama ben ethernet portunu kullanmayacağım wifi ile bağlanacağım onda da ikisinde aynı hız gösteriyor. Ama başka forumlarda bazı...