mercynel isimli üyenin son içerikleri

1. M

Whatsappta attığım tek gösterimlik fotoğraflar galerime düşüyor

arkadaşlar merhaba whatsapptan attığım tek gösterimlik fotolar galerime düşüyor telefonum s21fe silip yükledim uygulamayı yine olmuyor son 2 3 gündür böyle medya görünürlüğü vs. acıp kapadım ama düzelmiyo
  2. M

Asus VG27AQML1A 27 Alınır mı?

Merhabalar 13-14k gibi bütçem var 2k monitör almak istiyorum düşüncemde asusun VG27AQML1A 27" modelini almak hız aşırtma vs. yapılabiliyor sistemim ise 5070li sistem sizce alınır mı genelde fps oyunları oynuyorum cs, valo vs. ve film izliyorum simdiden teşekkürler
  3. M

Çözüldü✓ Ekran kartımı sistem görmüyor

hocam hallettimde otomatik olarak kendisi ekran kartını kullanır değil mi sadece dahili ekran kartını kullanmasını istiyorum başka bir şey yapmama gerek var mi
  4. M

Çözüldü✓ Ekran kartımı sistem görmüyor

Merhaba yeni sistem topladım ekran kartım 5070 ama ekran kartımı sistem görmüyor ve amd radeon graphics gözüküyor görüntü bağdaştırıcısında bunun için ne yapmam gerek anakartım b850 gaming plus wifi
  5. M

Toplamayı düşündügüm sistem iyi midir?

teşekkür ederim bütçem yeterse ssd değişeceğim ama nvidia bir alıskanlık gibi bende ya açıkcası hahaha 1747941088 tesekkürler bakacağım
  6. M

hocam 5070li istiyorum ve ssd önerini alabilirim teşekkürler birde kasa olarak şuan xpg valor meshe yakınım sence nasıl
  7. M

yazılımsal desteğinin daha iyi olduğunu düşünüyorum
  8. M

Hocam ekran kartını 5070 almak istiyorum, ama hava soğutucu önerisi için teşekkürler almayı düsünüyorum onuda
  9. M

60k civarı Bütçem var 5070li sistem dizmek istiyorum sizce parçalar nasıl İşlemci: AMD Ryzen 7 9700x Anakart: Msi b850 gaming plus wifi Ekran kartı: Gainward 5070 (marka önerisine açığım illa gainward olmak zorunda değil) Ram: Patriot viper venom 32 gb expo Ssd: kioxia 1 tb ssd m2 pcie 4.0...
Geri