Dün Valo oynarken derecesiz biri hile açmış o yüzden maçı bitirdi hile tespit edildi diyerek bu konuda gayet başarılı buluyorum ama diğer konularda içime sinmiyor nedense.
Çok saçma ama bu kadar aşırı yetkiye sahip olmaları bir oyun için riske atmakta istemiyorum PC'yi ve kişisel bilgileri.
1779536770
PUBG ve CS2 oynamak daha iyi olacak gibi duruyor.
Valorant güzel oyun lakin Hile engelleyici programı çok yetkiye sahip mübarek her şeye erişimi var.
Arkadaşlar Vanguard'ın yetkileri baya bir korkutucu olduğu için PC'lerimizde en az bizden daha çok fazla yetkiye sahipler valorant seviyorum lakin bu yüzden silmeli miyim ?
Garanti dışı kalmaz hocam çünkü her teknoloji ayar yapılmalı eğer dümdüz gönderdikleri gibi kullansak bile sıcaklıkların artması sistemimiz için zararlı oluyor bu yüzden soğuk kalması için işlemcinin ve sistemimizin stabil çalışması için BİOS ayarları gereklidir.
2K monitör candır hocam valla 240Hz al yeter yok 600Hz'miş filan onlar hakikaten boş biz zaten E-sporcu insanlar değiliz.
Şuan bile 240Hz oynayan oyuncular bile var.
240Hz monitör var ben de 2K monitör FPS oyunlarında 1080P yapıyorum hiç bulanıkta olmuyor süper. 380Hz monitörü sattım inan ki fark etmiyorsun bile hocam Hz farkını Aşırı böyle E sporcular gibi fokus oynarsan belki küçük bir ihtimal anlayabilirsin de ben hiç anlamadım bana çok anlarsın farkı...