Merdo06 isimli üyenin son içerikleri

1. Merdo06

AM5 7500F Sistem Valorant Donma Sorunu

Hocam tekrar selam, Vanguard yazılımı kernel seviyesinde çalıştığı için doğrudan donanımlardan veri okuyor. Muhtemelen bunu yaparken stabil çalışmıyor. Spesifik olarak senin anakartına özgü bir durumda olabilir Vanguardın genel bir problemide olabilir. Güzelim sistem böyle saçma bir sorun için...
  2. Merdo06

AM5 7500F Sistem Valorant Donma Sorunu

Hocam öncelikle geçmiş olsun, 2 önerim olacak, ilki chipset driverının eski versiyonunu kurup denemeniz (bios ayarları fabrika ayarlarındayken deneyin) ikincisi ise ramlerden birini ve 2. ssd yi söküp deneyin.
  3. Merdo06

Yardım GARANTİ BEN ÜRÜNÜ ALMADAN ÖNCE BAŞLAMIŞ?

Ürünler son kullanıcıya satılmadan önce (toptancılara ulaştıklarında) üretici garantisini başlatmış oluyor ta ki son kullanıcıya fatura kesilene kadar. Asus'a faturanı yükleyerek garanti tarihini güncelletebilirsin ki güncelletmesende fatura tarihi baz alınır.
  4. Merdo06

RYZEN7 7800X3D İLE ASUS PRİME B650-M R SÜRDÜRÜLEBİLİR ÇALIŞIR MI

Hocam 7800x3d çok güç çeken bir işlemci değil anakart gayet yeterli olur. Yine de değiştirsen iyi olur tabi ki ama elzem değil.
  5. Merdo06

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Bu düz model ve fansız. Benim attığım horizon modeli 3 reverse 1 düz fan ile geliyor.
  6. Merdo06

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Gördüğüm kadarıyla güncel piyayası 9000 üzerinde taksit avantajı da düşülürse alınır gibi. Kasa alacaklar değerlendirebilir. [H3 id='ASUS+TUF+GT502+HORIZON']ASUS TUF GT502 HORIZON[/H3] https://www.amazon.com.tr/dp/B08H4KKQM7/ref=sr_aod_dp_ttl?th=1
  7. Merdo06

🔥İndirim ASUS Prime AP202 TG Mesh Siyah Kasa | 4.472 TL

Benim dikkatimi gt502 horizon çekti. Sizce Fiyat olarak nasıl ? 3 reverse 1 normal fanla geldiği yazıyor. https://www.itopya.com/asus-tuf-gaming-gt502-horizon-tempered-glass-beyaz-usb-32-mid-tower-kasa_u28922
  8. Merdo06

Iphone 13 pro yenilenmiş mi iphone 15 sıfır mı

kesinlikle yenilenmiş yerine sıfır 15 tercih etmelisin.
  9. Merdo06

Öneri Wifi destekli anakart önerisi

Buda güzel kart hocam. mATX olması senin için sorun değilse alınabilir. Aynı fiyata diğer b650 seçeneklerinede bakmakya fayda var.
  10. Merdo06

Öneri Wifi destekli anakart önerisi

Bütçeyi 9 lara çıkarırsan bu güzel anakart hocam. B850 Gaming Plus Wifi
  11. Merdo06

🔥İndirim MSI B850 Gaming Plus İyzico+ Parolpara ile 7200₺!

Tekrar stokta sanırım sepete ekleniyor
  12. Merdo06

Rx7800 için hangi işlemci alıyım EN UCUZ

Olur da 7500f daha ucuz ve nerdeyse aynı performas bence gerek yok.
  13. Merdo06

Rx7800 için hangi işlemci alıyım EN UCUZ

7500f mantıklı olur
  14. Merdo06

🔥İndirim MSI B850 Gaming Plus İyzico+ Parolpara ile 7200₺!

Çok iyi fiyat. Kartı kullanıyorum memnunum. Alanlara hayırlı olsun
  15. Merdo06

❌İndirim Bitti! KINGSTON 16 GB 5600 MHZ DDR5 RAM 1561 TL

içinden Hynix A veya M die çip çıkarsa oc performansı iyi olur 6000 cl 30 çalışır. Ama başka çipde çıkabilir.
Geri