merdo_tr isimli üyenin son içerikleri

1. M

Youtube Kanalımın Gidişatı Nasıl ?

abone ve like butonu ekledim 20 dk önce bi video attım kanka harbiden attığım gibi izlendi özgün içerik olduğu için ve 1 abone geldi like fln da geldi gerçekten işe yaradı sağolasın cansın
  2. M

teşekkür ederim cansın reisim 1777395316 gercekten içten bi şekilde bana bu kadar kimse destek olmamıştı verdiğiniz fikirler ve öneriler ve destek için teşekkür ederim çok iyi insanlarsınız.
  3. M

teşekkür ederim muhtemelen videonun başına fln green screenli bi şekilde yerleştirirm yada sonuna 1777371432 paylaşma aralığım 18:00 19:00 20:00 21:00 22:00 23:00 bu şekilde ama daha çok 11 de veya planlarsam sekizde atıyorum videoları 1777371522 dostum teşekkürler ama benim kanalım daha yeni...
  4. M

kanka editler ztn bana ait mesela solo türk geçende yüzbaşı tanıtım mı ne paylaştı ordan kesip kırpıp edit yapmıştım
  5. M

şuanki amacım para kazanmak deil kanalı büyütmek ama büyümüyor abi ya ne blm birsürü kişi izliyor kimse abone olmuyor nasıl abone kazanacam onuda bilmiyorum
  6. M

KANKA HAVA KUVVETLERİ VAR BİDE 800 VEYA 500 İZLENMİŞ Bİ KAÇ TANE VİDEO VAR SON ATTIKLARIMDAN 1777361833 ASKJDLŞASJD YA ONU DENEDİM KANALDA BELKİ YAŞLI DAYILAR İZLER DİEDE İZLENMEDİY AW ASŞLDKLŞSADK 1777361904 BUDA ANALİZ KANKA BAKMAK İSTİYORSANUZ 1777361954 teşekkür ederim hocam cansın...
  7. M

Youtube Kanalımın Gidişatı Nasıl ve kanalımı 11 nisan da açtım totalde 40 tane fln video yükledim önceden izlenmiyordu ama şimdi attığım her iki veya 3 videodan biri patlamaya başladı sizce bu durum iyi mi? ve yaptığım hata varmı veya bana öneriniz varmı Dostlar. KANALIM...
  8. M

Youtube Kanalım İzlenmiyor?

kanka ai video saati veriyo yok bunu yap şunu yap onların hepsini yapıyom ztn yaw
  9. M

neden hocam sorunu nasıl düzeltebiliriim 1776494201 mesela
  10. M

teşekkür ederim 1776428298 bazılarını kendim editledim bazılarınıda tsk gruplarından aldım
  11. M

herkese teşşekkür ederim sabredicem bi 50 videoya kadar umarım izlenirim peki çok önemli olan bi ayar var dediğiniz bişey varmı
  12. M

MERHABA ARKADAŞLAR KANALIMA DÜZENLİ OLARAK İYİ SAAT LERDE VİDEO ATIYORUM AMA İZLENMİYOR NE YAPMAM GEREK Bİ ÇÖZÜM Bİ ÖNERİSİ OLAN VARMI 4 GÜNLÜK KANAL 30 "A YAKIN VİDEO YÜKLEDİM AMA İZLENMİYOR KEŞFETE DÜŞMÜYOR YOUTUBE SHORTS VİDEOLARIM BANA ÖNERİ VERİN LÜTFEN. KANALIM ...
  13. M

Vanguard hatasına cözğüm

Burdan fixleyebilirsin sadece 40 saniye agam
  14. M

CS2 4:3 yapınca hz düşüyor

burdan sorunu fixleyebilirsiniz
  15. M

CS2 4:3 144 HZ GEÇME SORUNU ÇÖZÜMÜ YAPAMAYAN VARSA GELSİN

bu sorun herkezde var birazda izlenmek istedim
Geri