Çok faktör var anladım.
Birisi şöyle demiş: Diğer BF oyunlarına kıyasla 2042 çok daha basit kalıyor. CoD oynuyormuşsunuz gibi hissediyorsunuz.
Siz ne...
Oyuna başladığınızda hiçbir silahın eklentisi olmadığından dolayı hangi silahı oynayım, hangi silahta ustalaşayım buna karar veremezsiniz, oynaya, oynaya...
Oyunda silah açmak kolay, coğu kişi coop açıyor botlarla, bot vurarak eklentileri açıyorlar, çünkü eklentiler olmadan silah bildiğin takoz halde. steam...
Anladım sadece "Get 100 kills with Rm68 to get the SKS. weapon." mesela SKS'yi açmak için Rm68 ile 100 öldürme yapmam gerekiyor bunun gibi kilitleri...
BF4'ten de vazgeçtim sanki hepsini bir anda oynayacam 3 tane yeter de artar 1 5 ve 2042. Elite versiyon da farklı haritalar falan yok mu diyecektim siz yok...
Gerek yok elite edition, eski Battlefield sürümlerinde ki gibi ekstra harita falan verse değer derdim ama, battlepack, aksesuar, elite skinleri için bence...
Epic'te BF 2042 Elite Edition da varmış 319 liraya fark eder mi standart sürüme göre eğer deyecekse bf4 almayıp BF1 BF5 ve 2042 Elite Edition alıcam
Hocam...
O zaman hocam BF4 BF1 BF 2042'yi steamden alıyorum BF V'i de epicten 35 TL gibi komik bir fiyatta olduğu için alıyorum 400 TL'ye işi kapatıyorum hayırlı...