MeReKGs67 isimli üyenin son içerikleri

1. M

Yardım Kingdome Come Deliverance 2'de suç ve hırsızlık mantığı nasıl işliyor?

Şimdi değişik senaryolar söyleyeceğim bilen varsa ne olduğunu açıklarsa sevinebilirim. Mekan olarak o nalbantçının olduğu küçük köyü baz alalım. 1-Gece vakti meşaleyle gezen muhafızı gizli değil de savaşarak öldürdük, cesedi orada bıraktık. Ne olur? Bırakmasak saklasak ne olur? -Gizlice...
  2. M

Kingdom Come Deliverance 2 FPS drop yaşıyorum

Sorun çözüldü arka planda kapattığımı sandığım başka oyun açık kalmış kapanmamış görev yöneticisinden bakınca farkettim. 15500 MB'tan 12000 MB'a düştü RAM Kullanımı VRAM de düştü biraz benim aptallığım pardon. Ben de önerilen sistem gereksinimlerinde 32 GB yazınca steam sayfasında normal geldi...
  3. M

GTA 6 2. Fragman Niye Çıkmıyor ?

Oyun zaten hep erteleniyor bizim haberimiz olmuyor aslında. Fragman yayınlamama değil yayınlayamama sebepleri bu. Adamların acelesi yok tam tatmin olmadan bir iş etmezler
  4. M

Kingdom Come Deliverance 2 FPS drop yaşıyorum

Galiba hem 8 GB VRAM hem 16 GB RAM yetmiyor :( Hangi ayarı kısmam daha mantıklı? @Abdullah Hacıgül artık 32 GB RAM şart oldu gibi abi yeni sistemlerde.
  5. M

🔥İndirim Epic Games Battlefield 2042 47,99 TL

48 TL olmadan alın. şaka bi yana geçen sonbahar indirimlerinde Steam'den 4.79 dolara almıştım 🥲
  6. M

İstediğim programın internet erişimini engelleme

Ubisoft gibi oyun platformlarında paylaşımlı hesaplar kullanıyorum ama bunlarda Steam gibi çevrimdışı modu yok yani çevrimiçi modda bu yüzden bazen diğer oyun oynayanların saveleriyle karışma veya oyundan atma gibi sorunlarla karşılaşıyorum. Normalde direk ayarlardan Ethernet bağlantısını kesip...
  7. M

PCIe Gen 3x4 PCIe Gen 4x arasındaki fark büyük müdür

crystal disk mark sonuçlarını paylaşabilir misin
  8. M

Bu İndirimlerde BF serisinden hangileri alınır?

p2w ne demek 1733233597 pardon hocam jenerasyon derken ne demek istediğini anlamamışım
  9. M

Hocam benim bir hesabım varmış zaten eskiden açtığım unutmuşum ona girmeye çalışıyorum da Something went wrong... hatası veriyor düzeltmeye çalışıyorum. 1733182944 Saruca82 hocam nickim ekleyebilirsiniz ama ben şimdi yatıyorum sabah okul var indirmeye bırakacam oyunu
  10. M

Tabi olur şu an EA Games hesabı açıyorum adımı ne seçsem diye düşünüyorum normalde MeReKGs67 kullanırım hep ama değişiklik olsun dedim
  11. M

Çok faktör var anladım. Birisi şöyle demiş: Diğer BF oyunlarına kıyasla 2042 çok daha basit kalıyor. CoD oynuyormuşsunuz gibi hissediyorsunuz. Siz ne dersiniz? Yani bunu oynama kolaylığı açısından mı demiş acaba Bu arada steamden bf2042 ve bf1 epicten de BF5'i almış bulunmaktayım :)
  12. M

Dedim şimdi eklentilerle başlarsam oyuna daha kolay olur benim için falan ama gene afallarım büyük ihtimal :D
  13. M

Anladım eklenti işi basit iş diyorsunuz senin önceliğin temelini öğren diyorsunuz
  14. M

Hmm anladığım kadarıyla zaten oyunda belli silahlarda ustalaşıyorsun öyle her silahı kullanayım olmuyor :)
Top Bottom