https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_samsung-ls27fg530euxuf-g5-27-inc-200-hz-1-ms-ips-qhd-gaming-monitor-1252197.html
Hocam benzer fiyata bunu öneririm
Laptoptu genellikle iş amaçlı kullanıcam. 3D tasarım, kodlama vb. Bazen de oyun amaçlı kullanmak istiyorum. Oynadığım en performans isteyen oyun CS2. Yani ekran kartının fazla güçlü olmasına gerek yok. Ama ekran kartının yeni nesil olmasını da istiyorum. Bataryası güçlü olursa güzel olur. Bütçe
javayı kurdu verdiğin linkle fakat hala açılmadı launcher. yükleme ekranında duruyor hala
1756802480
haala yüklenme ekranında. galiba
java 21 ile uyumlu değil
Arkadaşlar merhaba. Tlauncher için java kurmak gerekiyor. Benim bildiğim kadarıyla tlauncher ı kurarken javayı da otomatik yüklüyordu fakat bende yüklemedi.Bende javayı kendim yüklemek istedim ama yapamadım. Java 8 i hemkendi sitesinden hemde başka benzer sitelerden indirdim ama setup bir türlü...
Arkadaşlar elime çok düşük sistemli bir laptop geçti.Özellilleri:
6 GB RAM
AMD E1-2100 APU with Radeon(TM) HD Graphics (2 CPUs), 1.0 GHz
Bu sistem şuan Windows10 da ve felaket kasıyor.Mouse hareket ettirdiğimde bile kasa kasa oynuyor.Bu laptopu kardeşime Arduino kodlamayı falan öğrensin diye...
Benim Ipad im var ve ona bluetoothlu klavye mouse seti aldım.Klavyede sorunyok ama mouse da eskiden buetooth 5.0 ve 3.0 diye seçenek sunuyordu bağlarken.Şuan da sadece 3.0 ı görüyor tablet.Bunun bir çözümü varmı?