Merih isimli üyenin son içerikleri

1. M

İtoya Bilgisayar için bilgilendirme

AMD ekran kartı hiç kullanmadım nedir nasıldır bilmiyorum performans açısından nasıl kullanan varsa yada bilen varsa belirtirse güzel olur
  2. M

Ekran kartı nvidia olsa hangi ekran kartını önerirsiniz
  3. M

12GB VRAM Ekran kartı ne önerirsin
  4. M

daha para koyamam maximumu yazdım teşekkürler.
  5. M

İtopyadan bilgisayar alıcam bir tane kasa var beni uzun süre götürürmü yada oyunlarda fps sorunu yaşar mıyım? monitörüm 144hz İçindekiler: MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X BLACK 8GB O (EKRAN KARTI) Kingston 8GB Beast Black 3200MHz (2x RAM) AMD Ryzen 7 5700X 3.4GHz 32MB Önbellek 8 Çekirdek AM4...
  6. M

Yardım 2. Monitöre görüntü gelmiyor!

Merhabalar öncelikle yardım eden etmeye çalışan herkese teşekkürler. Şimdi ilk olarak ekran gelmemeye ne zaman nasıl başladı onu anlatayım. Ben normal bir şekilde bilgisayarı kapattım sabah geri açtığımda ilk ekranımın hz ayarı bozulmuş (normali 144 ama 60 a düşmüş) yan ekran yani 2. ekranımda...
  7. M

Çözüldü✓ Anakartım i3 12100f İşlemcisini destekliyormu ?

Anakart var bitane Gigabyte Mab Intel H310M-H 1151 Ddr4 2666MHZ Anakart i3 12100f desteklermi ?
  8. M

Çözüldü✓ I3-12100F İşlemci için en uygun fiyatlı anakart

Teşekkür Ederim Konuyu Bitiriyorum Herkesde bunu önerdi sadece netleştirmek için açtım tekrar sağolun
  9. M

Bütçe belirli değil en uygununu arıyorum duruma göre eski ekran kartını satarakdan artırabilirim.
  10. M

I3-12100F İşlemci ye Takılacak Anakart Arıyorum Giriş Seviyesi Varsa Önerileriniz Olabilir. Bütçe Belirli Değil Siz En Ucuzunu En Uygununu Yazabilirsiniz.
  11. M

Çözüldü✓ i3-10100F mi yoksa I3-12100F tercih etmeliyim ?

Burdan cevap veren yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
  12. M

Çözüldü✓ i3-10100F mi yoksa I3-12100F tercih etmeliyim ?

GTX 1650 Ekran kartım var hangisini tercih etmeliyim performans farkları nasıldır ?
  13. M

Çözüldü✓ i3 10. Nesil İşlemci için Anakart Arıyorum

i3 10100F İşlemci Alacağım ama anakart ne kullanacağımı bilmiyorum başlangıç seviyesi bir anakart önerir misiniz? ? Yardım lazım.
  14. M

Çözüldü✓ İşlemci Yükseltmek İstiyorum Tavsiyeleriniz Nedir?

i3 10. nesil de yeterli olurmu ? 1662758432 amd anakartım var ama ddr3 amd ne önerirsiniz ?
  15. M

Çözüldü✓ İşlemci Yükseltmek İstiyorum Tavsiyeleriniz Nedir?

İşlemcim ekran kartını yeterince besleyemediği için yeni işlemci alacağım. Ekran kartı GTX 1650 İşlemci olarak ne önerirsiniz ? (anakart alırken bakıcam bütçe anakartda dahil değildir)
Geri