merimeri isimli üyenin son içerikleri

1. M

tyt limit kurumsal deneme

bu resimdeki denemenin cevap anahtarı varsa atabilecek olan var mı
  2. M

tyt matematik denemesi

tamamdır bir şey daha sorucam benim biyoloji ile hiç ama hiç aram yok acaba bildiğin bir çalışma metodu var mı
  3. M

tyt matematik denemesi

tamamdır çok sağol
  4. M

tyt matematik denemesi

ege üniversitesi
  5. M

tyt matematik denemesi

ilk 36000 eczacılık istiyorum
  6. M

tyt matematik denemesi

matematiğin 11 kısmı için sadece bir konum var kimyanın çoğunu biliyorum fizik ve biyoloji için calışma yapmaya en kısa zamanda başlıyıcam
  7. M

tyt matematik denemesi

türkçe 30 sosyal 13 14 fen ise 8 ve ya 9 fen kısmına daha yeni girdiğim için böyle netlerim
  8. M

tyt matematik denemesi

teşekkürler
  9. M

tyt matematik denemesi

1 saat 10 ile 20 dk arasında değişiyor
  10. M

tyt matematik denemesi

merhabalar ben daha yeni 12 olucam ve 3d yayınları tyt matematik denemesinin en zor denemesinde 20 netim var orta denemesinde de 35.5 net cıkardım sizce matematik netlerim iyi mi
  11. M

tyt matematik denemesi

merhabalar ben daha yeni 12 olucam ve 3d yayınları tyt matematik denemesinin en zor denemesinde 20 netim var orta denemesinde de 35.5 net cıkardım sizce matematik netlerim iyi mi
  12. M

tyt ayt sıralama kac net

sayısal
  13. M

tyt ayt sıralama kac net

sağol ben şu anda yeni 11.sınıfı bitirdim ve 12 ye geçtim ve tyt yaklaşık olarak 60 netlerde bu 85 lere cıkar mı bir de 11 de branş denemelerin de matematikte 25 soru varsa 23 netim cıkıyordu bu ayt netiyle orantılı olur mu acaba ve iyi bir net mi branş denemelerine göre ve ayt ye göre
  14. M

tyt ayt sıralama kac net

hocam peki ben 2021 e göre baksam cok zor sınav o yüzden daha az netle alındı 2020 ye baksam cok kolay sınav daha fazla netle alındı hangi yıla bakayım
  15. M

tyt ayt sıralama kac net

merhaba ben ilk 40 bin istiyorum ama bu ilk 40 bin için kac net yapmam gerektiğini aşşağı yukarı bilmiyorum sizce kac net yapmam lazım en az 40000 için
Geri