Arkadaşlar ps5 e ea play aldım şimdi ise bilgisayara bi oun yükleyip oynamak istiyorum ve oyun ea playde mevcut n ben mevcut üyeliğim ile pc ye yükleyemiyormuymu
beyler çok oyun oynayan biri değilim normalde ama artık oynamak istiyorum bi yerden girmek istiyorum böyle girim bi oyuna büyülesin hikayesiyle başından kalkamim önerebileceğiniz oyunlar var mı daha önce gta 5 ve mafia 1 de oynadım bitirdim ikisinede bayıldım mafia 2 oynuyorum suan önerilerinizi...
Hepinize çok teşekkür ederim cansiniz
Dy 1 oynuyodum hikaye için girdim alt tab daydım oyuna bi geldim birisi var hilesi vardı silah falan verdi sonra dedikleeim oldu çat diye oyun kapandı alt F4 atılmış gibi direk oyundan attı yani bu içimde kuşku oluşturdu budamı dediğiniz hilelerdendir...
beyler 5-6 dakika önce dying light oynuyordum çocuğun biriyle tartıştık sonra yok ıp drop birşeyler dedi sallamadım oyununu kapatimmi dedi 3 den geriye say dedi pat oyunum kapandı ama ne bişe attı indirdim ne başka bir şey tek etkileşimimiz oyunda oldu item attı onları aldım ismimi sordu falan
2K hikayeli oyunlar oyniyacağım valorant-cs2 gibi fps oyunlarını ise 1080p de oynayacağım Asus gaming rtx 4080 Super Ryzen 5 7600X darboğaz yaparmı sisteme zarar gelirmi oyun zevkim bozulurmu 11 kasıma girmiş olsakta Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürkü özlem ve sevgiyle anıyoruz
1731292619
Suda...
Beyler dediğim gibi 2K monitörde oynicam 2K da sadece valorantı ve cs2 yi 1080P de oynicam bütçe esnetilebilir hangisini önerirsiniz şimdiden eyvallah canlar
1730929102
He unutmuşum ddr5
1730929165
Reis valo cs 1080p onun dışında full 2k üzerlermi ve ddr5 mi ikisi için diyom
Monitör 2K çoğu oyunu 2K oynicam ama cs2 valorant gibi oyunları 1080p de oynicam Rtx4080 super darboğaz yapmayacak işlemci bütçe mümkünse 8-9 değilse en babası 12-13
Buldum bir tane ama 8gb çoğu günümüz oyununda zortlar gibime geliyor ve amd nvidia gibi bir ayrımım yok sadece amd hakkında kötü şeyler yazdığı için sormak istedim amd 6700xt 12 gb veya 7600xt daha mantıklı hem yeni nesil oyunlarda yüksek ayarlarda üzmez hemde daha hesaplı
Hocam baktım simdi 0 13 k 2.eli ise 9 k direk sıfırını almak çok daha mantıklı geldi ama biraz bakındım amd pişmanlıktır gibi şeyler yazıyor nvidia kadar yazılım anlamında güçlü değil diye biliyorum sizce direk bunu mu alıyım yoksa buna eş değer nvidianın bir kartını mı alıyım performans fps...
Beyler meraktan soruyorum neden amd yani şöyle evet daha uygun ama internette gördüğüm kadarıyla amd kartları sorunluymuş ve nvidia yazılımlarına sahip değil bir düşük alsam ama nvidia alsam daha iyi olmazmı ve bu kartla güncel bütün oyunları oynarım sistemi yormaz dimi
Yakın zamanda bilgisayar toplicam ve 7-8 k bütçeye 2.el amd nvidia farketmez hangi ekran kartını tercih etmeliyim yeni nesil oyunlar online hikayeli için ve çok az neden olduğuna değinirseniz pek anlamıyorum bi fikir edinmiş olurum şimdiden herkese teşekkürler
RTX 3060 mı RX6600 mı almalıyım
Öncelikle merhabalar sevgili forum üyeleri fazla bilgisayardan anlamam o yüzden size sormak istedim yeni bir sistem topliyacağım ve ekran kartı konusunda fikir ayrılığı yaşadım bir oyuncu olarak yeni nesil hem online hem de hikayeli oyunlar oynamak istiyorum ve o...