merlinq isimli üyenin son etkinliği

• M
    ktc gayet iyi 6999tl ye aldım 210hz de kullanıyorum birde nb f80 monitör kolu aldım süper oldu yukarda bahsedilmiş lg den lakin farkları şunlar ktc 350nit...
  • M
    O yüzden çok avantajlı zaten bu modelde millet tam bilmiyor. Normalde bir monitörün yurt dışı fiyatına %30 koy bizim ülke fiyatı oluyo aşşa yukarı. Bu model...
  • M
    merlinq, Çözüldü✓ 5 -8k arası 2k Monitör başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    belki bilemiyorum ancak fiyatlar muhtemelen 8k nın üzerine çıkıcak diye tahmin ediyorum -3 modeli olmasa bile. üretici 160 dolara satıyor monitörü oda...
  • M
    bi yanlışı düzelteyim hocam türkiyede satılan h27t22c-3 değil -3 versiyonunda 2x2w hoparlör ve hdr400 + parlaklık değeri de daha fazla türkiyede satılanda...
  • M
    anladım hocam içiniz rahat etsin diye ben yinede kullanım klavuzunun görsellerini alttaki linke bırakıyorum kullanım klavuzu görselleri
  • M
    kullanım klavuzunun fotoğrafını atmama gerek yoktur sanırım elbette 1ms gtg tam olarak öyle olmuyor ancak override ayarları ile düşürülüyor mprt...
  • M
    sakın ha samsung alma sadece 15hz den feragat etmiyorsun tepki süresi 1 ms yazıyor evet ama mprt 1 ms yani yaklaşık 4-5ms gtg ye denk geliyor ktc de...
  • M
    merlinq, KTC H27t22C Hakkında başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    monitör bu gün elime geçti 6999tl ye 6 ay taksitli aldım monitör -3 modeli değil ancak h27t22c ye ktc revizyon yaptı 200hz olarak geliyor hoparlör yok...
Geri