belki bilemiyorum ancak fiyatlar muhtemelen 8k nın üzerine çıkıcak diye tahmin ediyorum -3 modeli olmasa bile. üretici 160 dolara satıyor monitörü oda güncel kurla 7100tl civarlarında bunun kargosuydu gümrüğüydü şuyuydu buyuydu zaten 8.5k yı bulur
bi yanlışı düzelteyim hocam türkiyede satılan h27t22c-3 değil -3 versiyonunda 2x2w hoparlör ve hdr400 + parlaklık değeri de daha fazla türkiyede satılanda yok h27t22c nin sadece paneli değişmiş hali satılıyor
ama sanırım stokları yenilecekler Teknoklik dün 6999tl den hepsiburadada sattı ve...
kullanım klavuzunun fotoğrafını atmama gerek yoktur sanırım elbette 1ms gtg tam olarak öyle olmuyor ancak override ayarları ile düşürülüyor mprt monitötlerde bu değerler daha yüksek ktc monitörüm kutudan çıktığı gibi 200hz olarak geliyor yeni revizyonlu versiyonu 2025 kasım ayında üretilenlerden...
sakın ha samsung alma sadece 15hz den feragat etmiyorsun tepki süresi 1 ms yazıyor evet ama mprt 1 ms yani yaklaşık 4-5ms gtg ye denk geliyor ktc de panellerini kendisi üretiyor ve bilindik bir marka ayrıca ktc 180hz yazmasına rağmen gizli revizyon yapıldı 200hz olarak geliyor + overclock ile...
monitör bu gün elime geçti 6999tl ye 6 ay taksitli aldım monitör -3 modeli değil ancak h27t22c ye ktc revizyon yaptı 200hz olarak geliyor hoparlör yok üretim tarihi 2025 kasım kullanım klavuzu türkçe ve oradada 200hz olarak geçiyor hoparlör yok hdr400 çok gereksiz bişey bence
parlaklığı bana...