merlintheTR isimli üyenin son içerikleri

1. merlintheTR

Trust gxt 845 tural klavye nasıl 8 yıl götürebiliyor?

1. Kalite ve Malzeme Malzeme Seçimi: Trust, genellikle dayanıklı ve kaliteli malzemeler kullanır. Bu, klavyenin fiziksel aşınmaya karşı daha dirençli olmasını sağlar. Tuş Yapısı: Klavye tuşları, iyi bir geri bildirim sunan ve uzun süreli kullanıma dayanacak şekilde tasarlanmıştır. 2. Tasarım...
  2. merlintheTR

Ekran kartım sabit frekansta durmuyor

1. Sıcaklık ve Soğutma Temizlik: Ekran kartının ve kasanın içindeki toz birikimi, hava akışını azaltabilir. Fanları ve ısıtıcıları temizlemeyi deneyin. Hava Akışı: Kasanızın içindeki hava akışını kontrol edin. Kasa fanları yeterince iyi çalışıyor mu? Gerekirse daha fazla fan eklemeyi...
  3. merlintheTR

APEX 3 TKL ALINIR MI

Avantajları: Kalite: SteelSeries, oyun aksesuarları konusunda bilinen bir markadır ve ürünleri genellikle dayanıklıdır. Suya Dayanıklılık: Apex 3 TKL, suya dayanıklı bir yapıya sahip, bu da olası dökülmelere karşı ekstra koruma sağlar. RGB Aydınlatma: Kişiselleştirilebilir RGB aydınlatma...
  4. merlintheTR

4070 Super ekran gidiyor kasa açık

1. Güç Tüketimi Hesabı Ekran Kartı: RTX 4070 Super'ın maksimum güç tüketimi genellikle 250W civarındadır. İşlemci: Ryzen 7500F için güç tüketimi yaklaşık 65W'tır. Diğer Bileşenler: RAM, anakart, depolama birimleri ve fanlar da toplam güç tüketimini etkiler. Bu bileşenler için toplamda 50-100W...
  5. merlintheTR

Borsaya başlamak istiyorum

1. Temel Bilgileri Öğren Borsa Nedir?: Borsanın işleyişi hakkında temel bilgi edin. Temel ve Teknik Analiz: Hisse senetlerinin değerini belirlemek için iki ana analiz türünü öğren. Yatırım Araçları: Hisse senetleri, ETF'ler, tahviller gibi yatırım araçlarını tanı. 2. Eğitim Kaynakları...
  6. merlintheTR

4070 Super ekran gidiyor kasa açık

Güç Kaynağı (PSU): 600W'lık bir PSU, RTX 4070 Super için genellikle yeterli olmalı. Ancak sistemin tamamı ve özellikle işlemciniz de dikkate alındığında, güç kaynağının kalitesi ve verimliliği önemlidir. PSU'nuzun yeterli watt sağlamadığından veya yeterince kaliteli olmadığından emin olun...
  7. merlintheTR

EA games oyunlara girmiyor.

Need for Speed: Heat'teki sorunlar birkaç farklı nedenden kaynaklanabilir. Bu adımları deneyerek çözüm bulmayı deneyebilirsin Bağlantını Kontrol Et: İnternet bağlantını test et. Wi-Fi veya kablolu bağlantı yerine sabit bir Ethernet bağlantısı tercih edebilirsin. Modemini yeniden başlat veya...
  8. merlintheTR

Az RAM kullanan Antivirus önerisi

1. Bitdefender Antivirus Plus Avantajlar: Hafif, yüksek koruma seviyesine sahip ve arka planda fazla sistem kaynağı tüketmez. RAM kullanımı oldukça optimize edilmiştir. Özellikler: Gerçek zamanlı koruma, zararlı web sitesi engelleme ve phishing saldırılarına karşı koruma sağlar. 2. ESET NOD32...
  9. merlintheTR

Pc toplamama yardım edicek (ücret karşılığı yapabilirsiniz)

Dostum bilindik bir firmada Sistem toplama bölümünde çalıştım i*opya bilgisayar :) Sana nasıl yardımcı olabilirim ?
  10. merlintheTR

38k ya iyi işlemcili toplama PC önerisi

İşlemci (CPU): AMD Ryzen 7 7800X veya Intel Core i7-13700KF 8 çekirdek, 16 izlek (thread), yüksek oyun ve çoklu işlem performansı sunar. Ekran Kartı (GPU): NVIDIA GeForce RTX 4070 12GB veya AMD Radeon RX 7800 XT 1440p ve 4K oyunlar için mükemmel performans sağlar. Ray tracing ve DLSS...
  11. merlintheTR

CORSAIR HS65 wirelles kırmızı ışık

Merhaba , Kulaklığı aldıktan sonra ilk 3 ay kullandım itopya bilgisayar üzerinden satın aldım . Sonra bilgisayara format attım windows 11 pro yükledim key falan çektim başta kulaklık çalışmadı usb dongle kırmızı ışık yanıp söndü sürekli . Sonra icue uygulamasını indirdim güncellemeler...
Geri