MermiTeyze isimli üyenin son içerikleri

1. M

Yardım Logitech G29 - Ets 2 Hakkında Soru/Yardım

Evet dediklerinin tamamında stop ediyor motor. Gerçekte nasıl kullanılması gerekiyorsa oyunda da o şekilde işliyor. Dorse yok iken yarım debriyaj ile tir hareket edebiliyorken, dorse bağlı olduğu zaman yarım debriyaj gaz ile desteklemeniz gerekiyor hareket için yani bu bile yansıtılmis oyuna.
  2. M

2025’te İkinci El G29 Alınır mı?

Gayet güzel alinir bende de var,
  3. M

Öneri PC için Gamepad Tavsiyesi

Anladım sagolun onu da eledik öyleyse
  4. M

Gaminggen de satılan gulikit kk3 pro hakkında bilginiz var mı? İyi midir onu da onermisler ama çok kararsız kaldım açıkçası fantech shooter 3 almak istemiyorum bağlantı güncelleme falan sıkıntılı sanırım insanlar zar zor ayarlıyormus
  5. M

Fantech shooter III ne dersiniz ? Genelde hikayeli ve araba yarışı oynarım hall effect özellikli olsun istiyorum
  6. M

Tesekkur ederim bunun bariz farkı nedir acaba diğerlerinden .
  7. M

Hayir farketmez kaliteli olsun yeter :)
  8. M

Merhaba Windows da kullanmak üzere xbox düzenine sahip f/p gamepad tavsiye eder misiniz? Titreşimi vs kaliteli olmalı. Aşağıdakileri buldum ancak kararsız kaldım. Ya da 9. Nesil xbox kolu mu almalıyım? https://wraithesports.com/products/bigbig-won-gale-hall-oyun-kolu...
  9. M

Türkçe altyazılı pc için oyun önerisi

Alan wake olabilir
  10. M

❌İndirim Bitti! Epic Games 2025 yaz indirimleri oyun tavsiyelerim

Cyberpunk i gamepad ile oynamak daha mı keyifli olur acaba ya gamepad alamadım daha :D
  11. M

❌İndirim Bitti! Epic Games 2025 yaz indirimleri oyun tavsiyelerim

Hocam dlc siz oynanır mı dlc elzem mi bu oyun için?
  12. M

Dying Light 1'e Büyük Güncelleme!

Oyun zor geliyor bana ya eceller mi ne çok korkutuyor strese giriyorum hava kararinca :D
  13. M

Öneri Akılli Saat Tavsiyesi

Arkadaşlar samsung telefon ile kullanmak icin akıllı saat önerisi verir misiniz. Bütçe 3 bin tl max daha uygun olursa daha iyi olur fiyat performans
  14. M

850W Kaliteli PSU Önerisi

FSP Vita 850w 80+ Gold tavsiye ederim kendim de kullanıyorum.
  15. M

Yeni Bilgisayar Sistemi Kurulumu İçin Tavsiyeler

Ayrıca anakartinizin user guide ini da okumanızı tavsiye ederim. Sistem parcalari nelerdi ?
Geri