Mert Aydın28 isimli üyenin son içerikleri

1. Mert Aydın28

10-15 Bin Bütçe ile toplama/hazır sistem önerisi

İşlemci r5 5600 olucak ve ekran kartının 2. El alacağım kesin diğer parçalar için öneriler var mı
  2. Mert Aydın28

10-15 Bin Bütçe ile toplama/hazır sistem önerisi

Herkese merhaba eşimin oyunlara ilgisi var ve ona bir bilgisayar toplamaya karar verdik oynayacağımız oyunlar çoğunlukla online olucak valorant pubg gta5 bf1 tarzı olacak bize sıkıntı yaşatmayacak toplama veya hazir sistem önerilerinizi bekliyoruz
  3. Mert Aydın28

Ofiste Çalışmak İçin Toplama PC

Herkese merhaba ofiste/dükkanımızda gerekli tüm işleri yapabilecek serverda sorun çıkarmayacak bizi uzun zaman üzmeyecek bir bilgisayar toplamak istiyorum 8 gb ram ve boş kasa mevcut almak istediğim ürünleri aşağıya bırakıyorum ve sizden ekran kartı önerisi istiyorum bir yandan da uyum konusunda...
  4. Mert Aydın28

Ofis için bilgisayar

Yok onuda dahil ederseniz sevinirim
  5. Mert Aydın28

Ofis için bilgisayar

Ofiste kullanmak için pc toplamak istiyorum boş kasa ve monitör mevcut bütçe 10 bin tl önerilere açığım yardımlarınızı beklerim
  6. Mert Aydın28

3000 TL Kasa Psu Önerisi

Merhabalar şu an kullandığım corsair psu bozuldu ve kasamdan da memnun değilim görünüş kullanışlık olarak bana kasa + psu önerisinde bulunabilirmisiniz ayrı ayrıda olur tek kasa içinde de olur bütçem 3500 tl Ekran kartı asus dual rx 6600 xt Anakart msi b450m apromax İşlemci r5 5600
  7. Mert Aydın28

Ekran kartı devreye girince bilgisayar kendini resetliyor

Merhabalar geçen gün normal bir şekilde çalışan bilgisayarımı bugün oyun için açtım, ekran kartım asus dual rx 6600 xt serisi, boşta fanları sürekli dönmüyor ancak bir oyuna girdiğimde fanlar dönmeye başlar başlamaz pc kendini resetliyor bu durumu şöyle keşfettim normal masaüstünde steamde...
  8. Mert Aydın28

Asus Mönitör Ekranda Çizgi

Dün aldım VG249Q3A model monitör , ekran kartım RX 6600XT bu sorunu sürekli yapmıyor ara ara yapıp kendi kendine düzeliyor sizce sorun hz kaynaklı mıdır?
  9. Mert Aydın28

Asus Mönitör Ekranda Çizgi

Herkese iyi forumlar dün aldığım asus monitörde fotoğraflarda ki gibi hızlı hızlı çizgiler geçip duruyor ve bunu her zaman yapmıyor diğer monitörumde böyle bir sıkıntı yoktu sizce sorun nedir garantiye direk veriyim mi cevaplarınızı bekliyorum
  10. Mert Aydın28

Sistemim sizce ne kadar eder?

Herkese hayırlı akşamlar, Maddi sıkıntılarımdan dolayı kasamı tanış vasıtasıyla bir arkadaşa satacağım ancak fiyatı hakkında tahmin yürütmem lazım sizce fiyat ne söyleyebilirim ? MSİ B450M-A PRO MAX ANAKART ASUS RADEON DUAL RX 6600XT 8 GB AMD RYZEN 5 5600 İŞLEMCİ CORSAİR 550W 80+ PSU GKİLL 8 GB...
  11. Mert Aydın28

Pc oyundayken kendine restart atıyor

Merhaba 4 sene önce aldığım sistemimi 1 haftadır açmıyordum dün CS girmek için açtığımda ise 2 3 dk sonra oyundayken PC'nin kendini restartlama sorununu yaşadım bugün kasayı açtım temizledim RAM ekran karti hepsini söküp temizliğini yaptım ancak sorun halen daha devam ediyor sebebi nedir çözüm...
  12. Mert Aydın28

Sistemim sizce ne kadar eder?

Merhaba sistemimi güncellemek istiyorum ama satıp güncelliyeceğim ortalama bi fiyatından piyasasından yana bilgim yok eğer burdan alıcı bulursam iletişime geçebiliriz. Sizce ne kadara satabilirim? MSİ B450M-A PRO MAX ANAKART ASUS RADEON DUAL RX 6600XT 8 GB AMD RYZEN 5 5600 İŞLEMCİ CORSAİR...
  13. Mert Aydın28

Snowman T6 Ultra Soğutucu vs Msi B450M-A pro max Uyum Sorunu

Dostum kendim montajladım ve 3-4 aydır kullanıyorum uyumlu olup olmadığını çok araştırmıştım gönül rahatlığıyla alıp takabilirsin performansından gayet memnunum r5 5600 var bende ve başarılı diyebilirim ancak montaj kısmı gerçekten zor bilgin olsun.
  14. Mert Aydın28

Monitör Tavsiyesi lazım

Bu iki monitör arasında hangisi iyidir https://www.amazon.com.tr/dp/B08DL3QVD9/ref=asc_df_B08DL3QVD91694840400000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B08DL3QVD9&linkCode=asn...
  15. Mert Aydın28

Monitör Tavsiyesi lazım

Herkese iyi forumlar; rx6600 xt , ryzen 5 5600 ve 16 gb rame sahibim artık 1080p den geçiş yapıp 2k monitör istiyorum sistemim tahminimce oynatır 7500e kadar çıkabilirim önerilenizi bekliyorum oynadığım oyunlar cs go , fifa , bf , hikayeli oyunlar
Geri